Фурор пред родилното във Враца! Ромска фамилия прибра новия си член с лъскава лимузина /снимки/

Фурор пред родилното във Враца! Ромска фамилия прибра новия си член с лъскава лимузина /снимки/ Зрелищно изписване на бебе, предизвика фурор пред болницата във Враца, научи BulNews.bg. Кадрите от радостното събитие се появиха и във Фейсбук, а под тях заваляха множество коментари. 
Вчера съпругът и роднините на 17-годишна родилка от село Малорад, дошли да вземат майката и новороденото с бяла лимузина „Хамър“. Вълнението от появяването на новия член на ромската фамилия Кънчови от село Лесура било толкова голямо, че решили изписването на младенецът трябва да бъде бляскаво и запомнящо се. 
Ето защо 24-годишният татко Вени пристигнал вчера пред болницата с лимузината и огромен букет цветя, за да прибере жена си и синът им, който се родил цели 4.2 кг. 
Колата обаче била толкова голяма, че едва се побрала в паркинга на МБАЛ „Христо Ботев“. След като поел новороденото в обятията си, таткото, майката и цялата фамилия потеглили към Лесура, където преминали с много шум през селото.
Фамилията е известна в селото като спокойни и работливи хора, които държат фурна за хляб и магазин в центъра на населеното място.
За няколко месеца в годината пък работят сезонна работа в чужбина. 

 
06.12.2018, 11:43 часа
11989 4
Коментари

Хитлер1

06.12.2018, 23:39 часа
Българи,час по скоро да си върнем милицията и съда който имахме защото се погубваме като нация!!!Само истински патриоти за политици

имало е яко люскане

06.12.2018, 15:50 часа
Тая мангалка на 30г. вече ще е многодетна и ще си живее от социални помощи.А друг е въпроса кой ще работи за да ги изхранва!

Пецко

06.12.2018, 12:33 часа
те са на почит колега мънгалите са наще господари ние сме мръшите дада такава ние управията ЦИГАНСКА

Безумие

06.12.2018, 12:23 часа
На 17 години родила значи е започнала полов живот някъде към 16 г. Това не беше ло наказуемо от НПК ??Или законите важът само за определна група граждани на Република България, а другите си прават каквото си искат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha