Илиян Нисторов избяга от гробищата във Враца, Калин Каменов му търси заместник

Илиян Нисторов избяга от гробищата във Враца, Калин Каменов му търси заместник Директорът на общинското предприятие "Обредни дейности" във Враца Илиян Нисторов е подал оставка, научи BulNews.bg. Веднага след като депозирал молбата си за напускане на ръководния пост, той е излязъл в отпуск по болничен. 
Община Враца вече е обявила конкурс за заместник на Нисторов начело на предприятието. Новият директор се избира за срок от 3 години. Той трябва да организира и управлява дейността на фирмата, съобразно действащото законодателство, решенията на общинския съвет и актовете на врачанския градоначалник. Обредният шеф също така трябва да организира и контролира ежегодното разходване на средствата в рамките на утвърдените бюджетни кредити, съгласно бюджета на община Враца и да носи отговорност за спазването на финансово-счетоводната дисциплина.
Основните изисквания към кандидатите са да бъдат дееспособни физически лица, да са български граждани, да не са осъждани. Отделно от това те трябва да имат висше образование със степен „магистър” в областта на икономиката и/или социалната дейност.
Конкурсът с мераклиите за високия пост ще се проведе в три етапа – подбор на документи, оценка на концепцията за развитието на предприятието и интервю.
06.12.2018, 16:55 часа
7918 4
Коментари

eeeeeeeeeee

07.12.2018, 11:51 часа
Най- после кмета разбра , че този болен мозък трябва да си ходи да се лекува.

таня

06.12.2018, 20:05 часа
Двете каки го поставиха и не можаха да проумеят, че човека за никъде не става да го вземат при тях.

ei

06.12.2018, 19:42 часа
Toia se okaa absloliuten nekadarnik oshte ot socvremenata,prosto jalko,che m u ;poviarvaha niakoi hora,prosto mekere..........

00000000

06.12.2018, 18:56 часа
Не е избягал а направи голяма каша и показа неграмотно управление.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha