Министър Каракачанов: "Америка за България" хрантути цигански фондации, те я крадат

Министър Каракачанов: "Америка за България" хрантути цигански фондации, те я крадат "Америка за България" и подобни структури хрантутят цигански фондация, те пък им крадат парите, констатира лидерът на ВМРО и военен министър Красимир Каракачанов в кулоарите на парламента.
Повод за заключението му стана намерението на представители на етноса да го дават под заради изказването му за наглостта на циганите.
"Вчера излиза някакъв да ме дава под съд, Ачо циганина, такъв му е прякорът, снимал се с турското знаме и портрета на Ататюрк. Днес някакъв друг младеж щял да прави протест и да ми иска оставката. Ами той е осъден 2013 г. , че откраднал 18 хил. лв. от "Америка за България"! Ето кой ги храни. Те пък им крадат и парите", възкликна вицепремиерът. "Америка за България и разни други структури такива хрантутят разни цигански фондации, те им крадат парите", заключи Каракачанов.
"Всъщност къде отиват тия пари, милиарди, къде е това включване?", попита той и заключи, че интеграцията не само у нас, но и в Европа се е провалила. 834 деца са родени от малолетни родители през 2013 г., докато през 2017 г. са 3300 - 4 пъти повече", цитира справка министърът. "Къде са всички тези правозащитници, хуманисти, чужди посланици, които защитават тези хора, които трябва да се интегрират?", попита той и се съгласи, че и правосъдието е бездействало.
Каракачанов е решен да внесе за гласуване в Министерския съвет националната програма за интегрирането им, защото повече не можело да се отлага.
"Националната програма ще я внеса формално в МС да бъде гласувана, повече не трябва да си затваряме очите", зарече се той. Относно бутането на незаконните постройки във Войводиново вицепремиерът призова и останалите общини да си направят програми за премахването на такива на тяхна територия. Попитан къде ще отидат хората, чиито къщи бутнаха, Каракачанов предложи да си наемат къщи, да работят, да си плащат наема, данъците, тока, както правят всички останали в държавата.
11.01.2019, 16:27 часа
3430 1
Коментари

и циганите мразят мангалите

11.01.2019, 20:27 часа
За последното което казва е абсолютно прав.Но това едва ли ще стане,тъй като вече две поколения мангали са учени от държавата че имат само права и нула задължения!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha