Бивш голмайстор на "Бдин": Във Видин е трагедия, шефовете крадат пари и не плащат

Бивш голмайстор на "Бдин": Във Видин е трагедия, шефовете крадат пари и не плащат Вече бившият голмайстор на "Бдин" (Видин) - Радослав Байчев, който напролет ще бележи с екипа на "Севлиево", се свърза със Sportal.bg, за да разкрие ужасяващата ситуация край Дунава. Байчев определи ситуацията във Видин като “трагедия”, обвини ръководството на клуба, че краде пари и изрази желание всички в България да разберат какво се случва в редиците на Борислав Борисов.
“Ситуацията във Видин е трагедия. Базата е в ужасно състояние, няма екипировка, обещават се заплати и бонуси, а накрая не се дават. За празниците ни оставиха без пари. За мачовете пък пътуваме пет часа с маршрутка, а на обяд ни дават кебапчета. Футбол така не се прави. Пари в града има, но явно се крадат от ръководството на "Бдин". По-добре да закрият отбора”, коментира разгневеният бивш голмайстор на "Бдин" (Видин).
“Десет гола вкарах през есента и накрая нищо - нито пари, нито уважение. Имат да ми дават 1300 лева, но със сигурност няма да ги получа. Дано с моите пари поне купят топки на футболистите. Треньорът също казва, че има да взима пари, но аз съм сигурен, че той си прибира заплатата зад гърба на играчите. Държа всичко това да стане ясно. Не ме е страх. Излизам с името си. Нека цяла България разбере каква е ситуацията във Видин”, допълни още Байчев.
12.01.2019, 13:12 часа
3798 2
Коментари

0987

12.01.2019, 15:04 часа
Тия от Видин само се снимат и перчат в Конкурент, а много били големи крадци.

Пламен Петков Димово

12.01.2019, 14:55 часа
Момче ще бъдеш поръчан замълчи да не си немаш проблем, я съм луд
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha