Ексклузивно в BulNews! Нагъл крадец влезе в къща в Криводол посред нощ /видео/

Ексклузивно в BulNews! Нагъл крадец влезе в къща в Криводол посред нощ /видео/ Нагъл крадец е влязъл в двора на къща в Криводол и е откраднал колелото на дете, научи BulNews.bg. Престъплението е записано на охранителните камери на стопаните, но към момента извършителят не е заловен.
Случката е станала на 9 януари на улица „Преслав“ в градчето. Малко след полунощ в двора на имота се промъкнал мъж. Той необезпокоявано вдигнал колелото на детето на семейството, след което си излязъл.
Изглежда обаче крадецът бил измъчван от гузна съвест. Малко по-късно той се върнал на местопрестъплението и на мястото на откраднатият велосипед оставил друг – стар и ръждясал.
Стопанинът на къщата е занесъл в полицията в Криводол записите от охранителните камери, за да помогне на разследването. Към момента обаче резултат няма и извършителят не е заловен.
Мъжът се обърна към агенция BulNews за съдействие. Той се надява, че след като видеото бъде публикувано в информационния лидер на Северозапада, повече хора ще го видят и някой може да разпознае крадеца.


 
23.01.2019, 11:58 часа
5615 2
Коментари

до долния

23.01.2019, 14:40 часа
Не бе,не е кмета а лично оня мижадурка министърчето оная вечер се изтъпанчи по телевизора и едва ли не изкара Враца като промишлената зона в Китай.Да се чуди човек на кой да вярва на очите си ли или на министърчето.

Ротшилд

23.01.2019, 13:41 часа
Абе,влизам в Фейса-гледам ги ония от сектата-кмета пак бил обявил завод.Враца ще става индустриален център или просто пак някой лъже??Г-н Бузов,време е за нова приказка-на вас разчитаме да ги разобличите за пореден път
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha