Цената пада! Пак продават магазин на „Валмон“ във Враца

Цената пада! Пак продават магазин на „Валмон“ във Враца Частен съдебен изпълнител отново обяви за продажба едни от най-популярните сред бедното население на Враца магазини - „Валмон“, известни с евтините си китайски стоки. Това е поредният опит на съдебния изпълнител да продаде обекта, собственост на голямата търговска верига.
Магазинът е собственост на Пламен и Нина Монови и ЕТ „Валентин Монов – Валмон“, които дължат пари на банкова институция. На търг е обявен обекта на длъжниците в ж.к. „Дъбника“. Той е с площ от 137 кв.м. и се състои от търговско помещение, зала за търговия, офис и санитарен възел. Пазарната му оценка е 78 750 лева, като наддаването за него започва от 56 700 лева. 
Цената на имота от първият проведен търг е паднала драстично, близо с 70%, което прави обекта много привлекателен за купувачите.
Имотът е ипотекиран и имат наложена възбрана, пояснява частният съдебен изпълнител. Търгът ще се проведе в сградата на районния съд във Враца на 6 март от 13.30 часа.   
 
11.02.2019, 08:15 часа
6081 1
Коментари

не понасям еснафи

11.02.2019, 14:02 часа
Тези редовно дават обяви за работа. В това лошо няма по принцип, зависи по каква причина им се налага толкова често да търсят персонал. Става ми смешно обаче, като прочета за пореден път, че искат и мотивационно писмо, за тия магазини пред фалит.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha