Кървава сцена! Бивш мъж наръга жена си и новия й любовник във Врачанско

Кървава сцена! Бивш мъж наръга жена си и новия й любовник във Врачанско Кървава сцена се е разиграла във врачанското село Върбица тази нощ, научи BulNews.
Мъж и жена са били нападнати тази нощ към 2.35 часа в къща в селото. В дома, обитаван от 18-годишните Камелия и Красимир, са нахлули други двама мъже. Нападателите влезли в къщата, след като разбили входната врата с брадва. При последвалия скандал и саморазправа, двамата нападатели нанесли прободни рани на мъжа и жената. Въпреки паниката Красимир и Камелия успели да предпазят от остриетата и дете, което също било в къщата.
Оказало се, че единият от нападателите е бившият мъж на Камелия - 21-годишният Д.Б. от романското село Камено поле, с когото е живяла довчера. Той е криминално проявен и осъждан за кражби, изнасилване и хулиганство. Другият, нахлул в къщата, е 16-годишен също от село Камено поле, криминално проявен и осъждан за кражби.
Пострадалите при ужасяващия инцидент са транспортирани в болницата във Враца, където жената е прегледана и освободена, а мъжът е оставен за лечение, към момента без опасност за живота.
От полицията посочиха, че веднага след нападението двамата нападатели са задържани в село Габаре.

 
12.02.2019, 16:18 часа
8284 2
Коментари

...

12.02.2019, 21:48 часа
По-звучи с новия й мъж. ... Любовник щеше да и бъде ако бяха заедно, въпросните личности са се разделили...

Цено Уя

12.02.2019, 17:16 часа
Циганьете на сапун
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha