Наглост без граници! Двама тарикати блокираха тротоар в центъра на Враца

Наглост без граници! Двама тарикати блокираха тротоар в центъра на Враца Врачани бяха потресени от пореднoтo нагло паркиране в града, научи BulNews.bg. Този път не един, а цели двама водачи са спрели колите си по безобразен начин, препречвайки пътя на пешеходците.
Става въпрос за улица „Полковник Буюклийски”, до блока на полицията. Пряката, която я свързва с главната пешеходна зона, позната като Пробива, ежедневно е блокирана от неправилно спрени автомобили. Тъй като улицата е еднопосочна, наглите водачи пречат освен на минувачите, и на останалите участници в движението.
Вчера наблюдателен врачанин за пореден път е бил възмутен от гледката. Този път двама водачи – на „Субару” и „Нисан” с врачански регистрации, били паркирали напряко, наполовина на улицата и наполовина на тротоара. На човека му било писнало от подобни нарушители и публикувал снимка на колите им за назидание в социалната мрежа.
Постът му събра десетки гневни коментари. Хората коментират, че подобни гледки ще останат ежедневие, докато отговорните институции не вземат по-сериозни мерки за санкциониране на нарушителите. Областната дирекция на полицията във Враца се намира на метри от мястото и би трябвало служителите да следят изкъсо проблемния район, смятат врачани.
 
26.04.2019, 12:25 часа
5721 4
Коментари

:-)

27.04.2019, 09:15 часа
Каквито гражданите, такава и полицията.

Божидар Петров

26.04.2019, 17:45 часа
Това паркиране е нормално за този район и не затруднява никой. Има достатъчно място з преминаване и на коли и на пешеходци.

ТеСегаТе

26.04.2019, 13:10 часа
Юрнали са се да си вършат работата.По-мързеливо животно от полицай НЯМА!Държавна службичка топла,рушветчета,кафенце,возене без пари и т.н.Тия ако не работят в полицията-е па на къде съм!Чакайте да ги санкционират.

ribkata

26.04.2019, 12:55 часа
vseki den taka spirat
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha