Наглост! Бричка без номера гние в градинка във Враца

Наглост! Бричка без номера гние в градинка във Враца Шофьорите във Враца не си вземат поука от непрестанните оплаквания на съгражданите си, които постоянно сигнализират в социалните мрежи и качват снимки на всякакви безобразни паркирания. Но докато в повечето случаи камерите на наблюдателните граждани щракват някой мързеливец, спрял колата си неправилно, за да си спести някоя крачка в повече, други минават границата на наглостта. Зарязаните да гният коли по паркинги пред блокове са честа гледка, но вече превземат и зелените площи. 
Поредният фотос на неправилно паркирали шофьори е направен в градинка в квартал 72 в града. На него се виждат два автомобила, спрени на тревата. Особено впечатление обаче прави жълта „Форд Фиеста“, която е без номера. По думите на автора на снимката, колата е зарязана от известно време да гние в зелените площи до жилищен блок. 
Коментарът на автора на кадъра е повече от красноречив: „Ше Ви предложа една снимка на едни, незнам кави са, селяне, селендури или ВИП врачанье!!! Тоа саджак на снимката е от неколко дена в това състояние, дека е спрел, краден ли е, извършаено ли е престъпление с него или са прай на баровец!!! Какво възпитание ще даде на подрастващите?!“.
Публикацията на врачанина бързо набира популярност, като по-голямата част от потребителите осъждат остро наглите шофьори. Врачани се възмущават, че в по-голямата част от кварталите в града не е останала тревна площ, която да не е превърната в импровизиран паркинг. Хората апелират от общината и полицията да вземат мерки срещу наглите шофьори, които унищожават зелените градинки и паркове в града.  
 
16.05.2019, 08:30 часа
2924 3
Коментари

Петя

16.05.2019, 17:17 часа
еййй спарения яла ми я резнеш да те вида колко си ми смел само без топки или друго си идеш яла ми само ми се мерни много съм луда ти немоо ма уплашиш само ти кажа

гордия собственик

16.05.2019, 14:33 часа
ол,петя ли си ква си незнам ама да ти не срежа аз меродията ако не си и ти курник те па на

Петя

16.05.2019, 12:06 часа
моо съм жена ма ше ида го нарежа тооо курник за скрап и ма боли меродията
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha