От последните минути! Зверски удар между цистерна и ТИР затвори Е-79 край Враца /снимки/

От последните минути! Зверски удар между цистерна и ТИР затвори Е-79  край Враца /снимки/ Зверска катастрофа между два тежкотоварни камиона е затворила международен път Е-79 край Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.bg. 
Инцидентът е станал преди минути край язовира, на около километър след ресторант „Лозница“ в посока София. Двете огромни машини идвали откъм столицата. Все още не е ясно как точно се е стигнало до сблъска, но най-вероятно цистерната е тръгнала да изпреварва и била засечена от ТИР-а. 
За щастие инцидентът се е разминал без пострадали хора, в болница без сериозни травми е откаран шофьора на цистерната. Нанесени са обаче сериозни поражения и по двете превозни средства. Кабината на цистерната буквално се е откъснала. Разпилял се е и товарът на ТИР-а със старозагорска регистрация, който превозвал пилешки бутчета. 
В момента на местопроизшествието има три патрулки и две коли на гражданска защита. Движението по международното трасе е затворено и в двете посоки. Временно трафикът е пренасочен през Враца и по тази причина вече има задръствания в района на кръговото на бул."Васил Кънчов".
 
21.05.2019, 14:38 часа
14003 1
Коментари

Вензи Г

21.05.2019, 16:56 часа
На Лозница пилешките ботчета ча са на половин цена тия дни
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha