Роки удари отново! Тикнаха го зад решетките за грабеж от дете във Враца

Роки удари отново! Тикнаха го зад решетките за грабеж от дете във Враца Силвестър Х. с прякор Роки, който преди време избяга от ареста на районното управление във Враца, продължава да гази закона. Непълнолетният циганин отново се е оказал зад решетките, след като обрал дете в града.  
Случката е станала навръх светлия български празник 24 май. Малко преди 10 часа Роки пресрещнал непълнолетно момче и  започнал да го заплашва, за да му даде парите, които има в себе си. Уплашеното хлапе му дало джобните си – 3.60 лв на монети. 
Малко по-късно майката на ограбеното дете позвънила в полицията и разказала за случилото се. Ченгетата набързо разпознали почерка на Роки и го тикнали за пореден път в ареста, като този път го следили изкъсо и той не се опитал да се измъкне. 
Освен с бягството си от районното, Роки е добре познат във Враца и околията с богатото си криминално минало. Той има в досието си редица кражби и грабежи, предимно от деца. Наскоро пък получи условна присъда за вандализъм във влак. Това обаче далеч не са най-фрапиращите му провинения. Преди време беше заснет от охранителни камери, докато уринира и онанира във входа на жилищен блок. 
Към момента Роки се разминава само с неефективни наказания поради факта, че е непълнолетен. Заради зачестилите провинения обаче хората смятат, че е крайно време той да бъде тикнат за дълго зад решетките. 
 
28.05.2019, 11:30 часа
11230 8
Коментари

обикалям си

29.05.2019, 09:10 часа
ей,хора кажете ми къде ходи този,че не съм го меркал никога в града.смърт за грозния мангал и роднините му.по цял ден съм в центъра и такъв мангал не съм виждал,в комплекса ли е ?полицията не може за такива кокошкарски неща да го за дълго,нали знаете

Баща

28.05.2019, 17:15 часа
Какво да очакваме от общество в което преобладават подобни на "asdadsa". От поста му личи абсолютно невежество за ролята на институциите в държавата. Малоумнико, "asdadsa" никъде по света МВР не вкарва в панделата.

sadad

28.05.2019, 16:06 часа
да не избега пак и да са бастиса на входа на районното само

asdadsa

28.05.2019, 16:05 часа
До къде са я докарали МВР-то щом с един онанист мангал не могат да се оправят

Роки

28.05.2019, 15:22 часа
Како сан ви направил това дете ме нападна аз победих вав войната и като отплащане реших то да ми плати вав собсидии както се е правил преди следващия пат повече.

!!!

28.05.2019, 13:25 часа
Не останаха ли младежи българи у тая Враца и да му направят главата на футболна топка, щото ако отиде некои чичак ще трябва да го лежи после.

майка

28.05.2019, 12:25 часа
Писна ни вече от малкия келеш, докога господа прокурори. Стига споразумения. Убийство ли чакаме да извърши другия път, защото винаги има друг път. Не забравяйте, че и вашите деца са простосмъртни.

Стоян

28.05.2019, 12:19 часа
добре прави но до КОГА се пита ще има такива и други който нищо не ги правите барем вкарайте в затвора някой та да има малко ред в тая държава или сте решили да си правите квото искате вече с една дума си бъркате по дупките и да ви дреме на феса СРАМ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha