Горещи страсти! Вибратор изчезна в мъжките дълбини на палавник от Белослатинско, две болници се борят да го извадят

Горещи страсти! Вибратор изчезна в мъжките дълбини на палавник от Белослатинско, две болници се борят да го извадят Горещото време във Врачанско разпали и горещи страсти с нестандартни ласки, научи агенция BulNews. В редакцията на медията ни пристигна поредният сигнал за сексуална игра, завършила с неочакван край.
Вчера в белослатинското село Враняк двама мъже решили да потушат страстите помежду си, грабнали вибратор и започнали древните движения „Навътре-навън“. Тъй като единият от любовчиите бил семеен, те използвали свободното му време и около 14 часа се отдали на влечението си един към друг. Всичко вървяло по-добре от концерт на Веселин Маринов, докато в момент на слабост единият изпуснал вибратора и той потънал в дълбините на партньора му.
Тъй като това се било случвало и преди, първоначално опитали да се справят със собствени сили, но този път се оказало, че дупето било прекалено лакомо. С неохота двамата отишли да търсят помощ в болницата в Бяла Слатина. За да прикрият своите взаимоотношения двамата палавници твърдели, че ставало въпрос за изнасилване, но след кръстосан разпит признали за случилото се. За тяхно съжаление в местната болница не успели с традиционните методи да извадят вибратора от 33-годишния си пациент и го препратили към Враца.
В областното лечебно заведение били принудени да оперират мъжа, за да успеят да му върнат любимия вибратор. На този етап така и не става ясно колко сантиметра и какъв цвят е била секс играчка, създала толкова главоболия на двамата любители на нестандартната любов.
13.08.2019, 11:15 часа
11309 3
Коментари

Джендърастия

13.08.2019, 19:10 часа
Абе тия джендъре импотентни ли са та са ръчкат с вибратор ?

Dom

13.08.2019, 17:19 часа
Младежа е от дома в Попица

s

13.08.2019, 11:41 часа
Крадете дърва като нормалните хора!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha