МВР излезе с подробности за тежката катастрофа с турски ТИР между Враца и Мездра /снимки/

МВР излезе с подробности за тежката катастрофа с турски ТИР между Враца и Мездра /снимки/ От полицията във Враца излязоха с подробности за зверската катастрофа, която затвори за часове международния път Е-79 между Враца и Мездра.
Както BulNews съобщи, турски ТИР, който е пътувал от железничарския град към областния център, заради високата си скорост е преминал през мантинелата и се обърнал в насрещното платно. При катастрофата той е повлякъл и врачански "Форд Фокус", който е бил шофиран от известен врачански лекар. Не е изключено турският водач да е заспал и по тази причина да е загубил контрол над камиона, който е пълен със стока.
ТИР-ът се е движел толкова бързо, че след като се е обърнал, се е влачил на лявата си страна около 100 метра.
От пресцентъра на МВР потвърдиха, че причина за пътния инцидент е несъобразена скорост с пътните условия и навлизане в съседна пътна лента от страна на шофьора на турския ТИР. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.
От АПИ съобщиха, че тази сутрин пътят е разчистен и движението е възстановено. 

 
14.08.2019, 09:38 часа
8555 3
Коментари

Врачанин

14.08.2019, 18:19 часа
Разчистено е, колкото да се каже! Ама отстрани до банкета има камари боклуци! Няма кой от АПИ да почисти! Така ще е докато го разнесе вятъра, клошарите, циганите, българите и всички други, само не и поддържащата фирма под ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО на АПИ!

..

14.08.2019, 18:17 часа
Сигурно е от РЗИ

5ър5ров

14.08.2019, 14:32 часа
кой е доктора?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha