БСП издигна съпругата на Петранов за кандидат-кмет на Оряхово

БСП издигна съпругата на Петранов за кандидат-кмет на Оряхово Съпругата на общинския съветник в Оряхово Николай Петранов – д-р Станка Пирянкова, е първата номинирана от местната общинска структура на БСП за кмет на крайдунавския град, съобщиха от партийната централа.
Той беше сред най-острите критици на настоящия градоначалник Росен Добрев, като този негов устрем внезапно изчезна, след като беше назначен с тлъста заплата в АЕЦ "Козлодуй".  
На проведената общинска конференция социалистите се обединиха около кандидатурата на д-р Станка Пирянкова и я подкрепиха в битката й за кмет на Оряхово.
Доктор Пирянкова е един от най-уважаваните стоматолози, завършила е Стоматологичен факултет на Софийски университет, а от 1994 г. започва работа в оряховската болница. Към настоящия момент развива собствена стоматологична практика в крайдунавския град.
Пред събранието д-р Пирянкова заяви своите приоритети за управление, като постави акцент върху човешкото, а не административно отношение към гражданите, решаване на проблемите със здравеопазването в общината и разкриване на нови работни места.
13.08.2019, 11:30 часа
3294 2
Коментари

Тото

10.10.2019, 12:10 часа
Госпожътъ що не си гледа зъбите и да не се занимава с нещо което не разбира. Що и не направат една ревизия, като на Маринела Николова.

Знаещ

14.08.2019, 15:21 часа
Откога па инжилер Пирянков е започнал работа? Той ли ще бъде втори в листата на жена си?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha