Официално: Валери Божинов вече е играч на "Ботев"/Враца/, завърна се и железният Деян Иванов

Официално: Валери Божинов вече е играч на "Ботев"/Враца/, завърна се и железният Деян Иванов Валери Божинов ще продължи кариерата си в „Ботев“ (Враца), съобщиха от клуба. Днес бившият нападател на „Левски“ парафира договор с врачани и бе представен официално със зелената фланелка.
"Добре дошли отново на Валери Божинов и Дидо Иванов. Сигурни сме, че ще донесат още много радост на Враца! Селекцията ни вече е завършена", написаха от Ботев и пуснаха снимка на двамата играчи с кмета на града Калин Каменов.
През пролетта на тази година Божинов игра в „Левски“, след което бе освободен от настоящия наставник на сините Петър Хубчев. Нападателят започна тренировки с „Ботев“, но до последно се надяваше да премине в „Бурсаспор“. Това обаче не се случи и сега бившият играч на „Ювентус“, „Манчестър сити“ и „Спортинг“ (Лисабон) ще радва с представянето си привържениците на врачани.
„Левски“ днес преотстъпи защитника Деян Иванов на „Ботев“ /Вр/. Иванов игра през този сезон под ръководството на Петър Хубчев само срещу АЕК /Ларнака/ и „Берое“ на стадион „Георги Аспарухов“.
Договорът за наем е до края на сезон 2019/2020 г. Юношата на "сините" ще направи първо занимание с новия си отбор тази вечер.
Иванов беше основна част от „Ботев“ през сезон 2017/2018 година, когато дори отбеляза победното попадение, с което врачани се върнаха в елита на България. Тогава защитникът изигра 27 мача и вкара 3 гола под ръководството на Сашо Ангелов. Специалистът дори искаше Иванов и миналата година.
05.09.2019, 19:35 часа
4593 3
Коментари

Сашо Ангелов

10.09.2019, 16:04 часа
На снимката и на коментара се пише за един нападател и един защитник, а този в средата е халф с нападателни фунции дайте му да ритне топката да видиме може ли.

Ботев Враца

09.09.2019, 17:40 часа
С БожиГол миналата година завършихме 1:1 с Витоша като той вкара гол, после без БожиГол бихме Витоша във всичките преки мачове, сега с БожиГол с Монтана правиме 1:1 , без Божи Гол сигурно ще ги биеме Монтана с разлика, те това е той за Ботев

evan stone

08.09.2019, 13:41 часа
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE и абичь Валери Божинов o HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha