Падение! Врачански лекари изпратиха в моргата жива пациентка, тя възкръсна пред близките си

Падение! Врачански лекари изпратиха в моргата жива пациентка, тя възкръсна пред близките си 47-годишна жена „възкръсна“ пред семейството си във врачанската морга, след като била обявена за мъртва от лекарите, научи агенция BulNews.
За шокиращият случай пред медията ни разказа врачанинът Николай Петров. Всичко започнало преди около две седмици, когато жена му Мая се почувствала зле и се наложило да влезе за лечение в интензивното отделение. По думите на Николай, жената не била здравно осигурена и по тази причина медиците не й обърнали никакво внимание. 
Миналата събота тя била преместена в спешното отделение на лечебното заведение, но изпаднала в кома. Лекарите там се обадили на мъжа й да отиде да я вземе, тъй като ще я изпишат. Николай разказа, че според медиците Мая заема място, а не била осигурена и имало други пациенти, които чакат за леглото. 
Изумен от чутото мъжът категорично отказал да вземе жена си и обяснил, че никой няма право събота и неделя да остави на произвола на съдбата човек в кома. На следващия ден обаче мъжът получил поредното обаждане от болницата. Този път му било съобщено, че Мая е починала и трябва да отиде да прибере тялото й от моргата.
Почерненият мъж казал на близките си за черната вест и заедно със зет си отишли да приберат тялото на Мая. Когато Николай влязъл в моргата едва дишал от ужас. Пред мъжа имало 4 трупа, единият от които според лекарите бил на жена му. Николай се доближил до тялото, за да каже последно сбогом, но когато докоснал ръката й изпитал още по-голям шок – Мая била топла и дишала!
Николай едва не получил инфаркт и веднага повикал за помощ. В стаята влезли зет му и патоанатомът, който бил на косъм да получи няколко крошета от потресените мъже. Николай и зет му поискали обяснение за случилото се, но досега не са получили нищо смислено като отговор  от врачанските медици.
След случката лекарите настанили Мая за лечение във врачанския психодиспансер, където след вливане на системи и лечение състоянието на жената се подобрило.  
„Ужасих се, от няколко дни не мога да спя. Това, което преживях е истински кошмар. Преди да обявят жена ми за мъртва докторите ми казваха да се приготвя за най-лошото. Те обясняваха, че белите дробове на Мая са в критично състояние, а тя никога през живота си не е пушила, нито пила алкохол“, каза Николай.   
Потресеният мъж призовава от прокуратурата да се самосезират и да разследват случая, за да не изпитват и други хора ужаса, който той е преживял.
 
11.09.2019, 11:59 часа
16755 6
Коментари

АК-47

12.09.2019, 08:47 часа
Лекар ли е - бой с тоягата по главата.Ма ревът за пари като гладна мечка пред бърлога.Все им не стигат.А да видим сега,ще има ли осъдени "лекари".Защото това утре и на вас може да се случи!Нищо че не сте цигани!

А сега де ?!?

11.09.2019, 18:24 часа
Как рекъл шопа: "И я не знам кък е ама и така не е." Демек и т'ва за врачанските лекари е верно, ама и т'ва за неосигурените здравно римляни и т'ва е верно.

хитлер

11.09.2019, 18:00 часа
що вярвате на тия мангали

ooooooooo

11.09.2019, 17:12 часа
boi samo s toqgata po glavata na tiq lekari i ha se opravat nehata

шкембе войвода

11.09.2019, 15:05 часа
"По думите на Николай, жената не била здравно осигурена " защо трябва да се лекува тази пациентка за сметка на здравно осигурените?

от моргата

11.09.2019, 13:38 часа
Врачанските лекари са едни от най-лакомите и ненаситни дай им само пари и то много пари дано им преседне накрая.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha