Наглец паркира колата си на оживено кръстовище във Враца

Наглец паркира колата си на оживено кръстовище във Враца Ядосан врачанин ни изпрати снимка на поредния наглец, паркирал колата си по безумен начин в рубриката „Ти, репортерът“ на информационна агенция BulNews. Тарикатът е паркирал „Шкода“-та си на оживено кръстовище в града под Околчица.
Снимката на нарушителя е направена вчера на кръговото кръстовище на бензиностанция „Аванти“ на булевард „Христо Ботев“ в града. Наглецът буквално е зарязал колата си на една от уличките, които се вливат в кръговото кръстовище. Постъпката е изключително дръзка и нахална, тъй като затруднява не само придвижването на пешеходците от единия тротоар до другия, но и пречи на шофьорите да се включат безпрепятствено в трафика, тъй като е паркирал в лентата за насрещно движение.
„Този тарикат си е паркирал както си иска“, пише врачанинът направил снимката. 
Възмутеният читател призовава полицаите да вземат мерки и да накажат с цялата тежест на закона нарушителя. Явно за шофьора на возилото няма никакво значение, че кръстовището е оживено и в района са ставали не една и две катастрофи.
 
11.09.2019, 08:40 часа
4609 5
Коментари

АА

11.09.2019, 19:52 часа
Има и един с Мерцедес, който е със затъмнени стъкла, но го поправя пред един от гаражите точно там и стеснява платното. Иначе е баровец. Смешни хора. :)

AZ

11.09.2019, 13:39 часа
Много ще се радвам,ама наистина,ако нашата пътна полиция вземе мерки и да не са еднократни....

KOBRA

11.09.2019, 13:36 часа
..КОГА ЩЕ БЪДАТ ЗАБЕЛЯЗАНИ КОЛИТЕ НА ТОЗИ И ОНЗИ ТАРИКАТ,КОИТО СПИРАТ ТАМ НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД ЗАБРАНИТЕЛНИЯ ЗНАК?...ДО КОГО ДА АДРЕСИРАМ СИГНАЛА СИ,КАТО НЯМА КОНТРОЛНИ ОРГАНИ,КОИТО ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА?!?!....

Skromen мирянин

11.09.2019, 10:08 часа
Това е улица "Остри връх" и там редовно селски тарикати, чичковци и батки спират така нагло. Има ДВА забранителни знака - и на влизане в, и на излизане от улицата, ама наглостта и егото са по-големи от закона. Полицията, действайте !

Човекът си е прав

11.09.2019, 08:58 часа
Толкова ли не виждате, че е паркирал на сянката.... Да не би да искате да спре на припек? Е, ама сте па и вие - садисти!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha