МВР излезе с подробности за тежката катастрофа на "Космос" във Враца

МВР излезе с подробности за тежката катастрофа на "Космос" във Враца Областната дирекция на МВР излезе с подробности за тежката катастрофа, станала късно снощи във Враца. Както първо BulNews.bg съобщи, две коли се натресоха челно на кръстовището между ул. "Екзарх Йосиф" и бул. "Демокрация", познато на врачани като "Космос". 
Инцидентът е станал към 23 часа. Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 31-годишния И.Х. от Враца, се движел откъм пожарната в посока автогарата. Когато излязъл на кръстовището обаче бил пометен от „Ауди“, което идвало откъм площад "Македония" /Суми/ и било шофирано от 20-годишен младеж с инициали П.Б. 
След удара и двете коли, които са с врачанска регистрация, се запалили. Очевидци подали сигнал на тел. 112 за помощ. На мястото на инцидента незабавно пристигнали две пожарни, които угасили автомобилите. 
За щастие няма сериозно пострадали хора при произшествието. Две линейки извозили младежите от „Ауди“-то към болницата за допълнителни прегледи, тъй като не се чувствали добре. Единият от тях - 20-годишният А.С. от Рогозен, е оставен за лечение с комоцио. Шофьорът на „Мерцедес“-а се е отървал без наранявания.
И двамата участници в ПТП-то а тествани за употреба на алкохол, като пробите им са отрицателни. От полицията са категорични, че причината за катастрофата е отнемане на предимство от страна на младежа зад волана на "Ауди"-то.
20.09.2019, 08:30 часа
11061 3
Коментари

Дарвин - Чаелз Дарвин

20.09.2019, 22:51 часа
Естествения подбор в действие.

Bogdan

20.09.2019, 12:02 часа
За алкохол добре, а наркотици? Или немаме тестчета или сме на некой си човек?

Акъл трябва !

20.09.2019, 10:38 часа
Дееба тия некадърници, един знак за предимство не може да разпознае !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha