Мутри запалиха гаража на общински съветник заради важно гласуване в Борован

Мутри запалиха гаража на общински съветник заради важно гласуване в Борован Неизвестен пироман запалил гаража на новоизбран общински съветник заради важно гласуване в Борован, научи агенция BulNews.
Вчера, около 22 часа в полицията в Бяла Слатина е постъпил сигнал за палеж на гараж. Служителите на реда извършили оглед, от който станало ясно, че около 21.30 часа неизвестен извършител умишлено е запалил дървената врата на гаражното помещение. Постройката е собственост на новоизбрания общински съветник от БСП Пламен Христов Петров. 
Припомняме, че днес се гласува новия председател на общинския съвет и гласът на Петров е от голямо значение. Вероятно това е причината мутрите, които бяха опозиция на спечелилата кметското място Десислава Тодорова, да се опитват да сплашат новоизбрания съветник и да поемат контрола над местния парламент. 
Семейството на Пламен Петров било толкова изплашено, че се наложило свидетел на палежа да подаде сигнал в полицията вместо тях. Случилото се тази нощ е продължение на вълната от заплахи от здрави момчета към гласоподавателите в общината преди изборите.
По случая е образувано досъдебно производство.
08.11.2019, 09:43 часа
6636 1
Коментари

Илиян Кобрата

08.11.2019, 21:27 часа
Какъв мозък има този простак ? Скоро ще си намери майстора и ще ме секнат раздаването на лихви и рекета.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha