Десислава Тодорова положи клетва и официално встъпи в длъжност за трети път като кмет на Борован /снимки/

Десислава Тодорова положи клетва и официално встъпи в длъжност за трети път като кмет на Борован /снимки/ Избраният за трети мандат кмет на община Борован инж. Десислава Тодорова, новоизбраните общински съветници и кметове на кметства положиха клетва на тържествена сесия на местния парламент. Тя бе свикана от областният управител Малина Николова, която поздрави всички с изборните резултати, пожела им успех и все така отговорно да работят за благото на община Борован.  Новият общински съвет, кметове на кметства и кмет на Борован се заклеха в рамките на следващите четири година да спазват законите на Република България и да  работят в името и благото на Борован. 
Десислава Тодорова благодари на всички жители на общината, които са я подкрепили и пожела ползотворен и успешен мандат на всички 13 съветници в новия Общински съвет.
От МК „Съюз на демократичните сили“ това са: Христо Неделков Донков, Даниел Христов Дилков, Пламен Василев Методиев, Иглика Атанасова Сълковска, Павлин Костадинов Бецински и Марияна Цветомирова Маринова, от ПП БСП се заклеха Петър Станев Петров и Пламен Христов Петров. От ПП ГЕРБ влязоха Иван Димитров Костовски, Георги Георгиев Гетовски, Елка Иванова Николова , Цезар Петров Пенчев и Цено Ценов Цоловски. 
В дневния ред на първото заседание на новия общински съвет, водено от доайена Христо Неделков, с тайно гласуване за председател на общински съвет беше избран Петър Станев от БСП.
08.11.2019, 18:28 часа
4115 1
Коментари

Ново точно преброяване !

09.11.2019, 17:59 часа
10 гласа разлика, това е повече от "статистическата грешка".
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha