Роки отново в действие: Преби зверски момче от Враца, за да го обере

Роки отново в действие: Преби зверски момче от Враца, за да го обере Скандално известния Силвестър Х., с прякор Роки, който миналата година направи за смях полицаите, като избяга от ареста на районното управление в града отново се задейства. Непълнолетният циганин не успя да издържи и ден след като бе пуснат от поправителния дом към затвора във Враца. Още с излизането си на свобода Роки извърши поредната си кражба, а вчера е нападнал и брутално пребил свой познат, само за да може да го обере.    
Вчера майката на потърпевшия е подала сигнал в полицията. 40-годишната жена съобщила за зверско нападение над сина й и кражба от дома им. По нейни думи, на същия ден около 14.20 часа, Роки удрял тийнейджъра  по лицето и го дърпал, за да се докопа до ценностите в жилището.
Когато изплашеното момче го завело в дома си, той взел 300 лева и чифт златни обеци на майката.
Служителите на реда започнали издирване и светкавично намерили бандита, който е техен стар познайник. 16-годишният е с дебело криминално досие и е бил осъждан за редица вандалски прояви и кражби.
Припомняме, че на 28 юни миналата година Силвестър бе задържан за пореден път. Докато служителите на реда оформяли документите му за арест, той използвал невниманието им и най-безцеремонно си излязъл през парадния вход. Два дни след бягството младежът отново беше задържан, като от тогава няколко полицейски началници изхвърчаха от редиците на МВР.
 
14.11.2019, 10:22 часа
13018 7
Коментари

mome

15.11.2019, 09:58 часа
ебати грозотилото мръсно смърт некролог такъв и ти и баща ти

Sam Cohen

14.11.2019, 14:38 часа
Евтаназия по-бързата процедура за да не го срещнем из улиците и да вземем правосъдието в свои ръце.

gym

14.11.2019, 13:06 часа
mangavla tuuuu v zatvora e stuuuud

?

14.11.2019, 11:40 часа
Е, когато убие човек, тогава ще "се вземат мерки" спрямо това изчадие. Няма ли адекватни присъди за подобни човекоподобни, за този е ясно, че е непоправим рецидивист!

?

14.11.2019, 11:06 часа
Когато някой тормози куче обществото реагира, дори в полицейската кола искат да докопят насилника, а на престъпления срещу хора -нула активност.Има нещо сбъркано А и закони има ли няма ли вече не се знае. Този нетрябва да е на свобода
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha