Двама младежи се натресоха на кръстовище във Враца, единият лежи в болница

Двама младежи се натресоха на кръстовище във Враца, единият лежи в болница Двама младежи се удариха на кръстовище във Враца, единият лежи в болница, съобщиха от областната дирекция на МВР в града под Околчица.
Инцидентът е станал вчера около 17 часа. Блъснали се лек автомобил "Рено Меган Сценик" управляван от Г. Ц. на 21 години, местен жител, и "Шкода Фабия". Водач и собственик на втората кола е 19-годишният Н. И., също жител на града. И двамата шофьори са с по малко стаж зад волана.
При удара няма убити. Ранен е водачът на "Рено"-то. Той е транспортиран от екип на спешна помощ до многопрофилната болница. В лечебницата той е прегледан и настанен в хирургичното отделение с комоцио, но без опасност за живота.
Има щети по моторните превозни средства, които са за стойност от 2 000 лева. Причината за пътнотранспортния инцидент е отнемане на предимство при преминаване през кръстовище.
И двамата младежи са тествани за алкохол, като дрегерът показал отрицателни проби и на двамата. Съставен е акт на 21-годишния Т.Ц.  

*Снимката е илюстративна
17.11.2019, 09:49 часа
6819 1
Коментари

Баце

17.11.2019, 16:58 часа
А па на кръговото на пл. "Благоев" никой не знае и не спазва правилника, особено тези дето идват от светофарите от "Мито Орозов" си влизат на пълна газ все едно са с предимство, но ще гледаме скоро и там подобни левашки изпълнения.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha