Младеж се вряза в бензиностанция „ОМВ“ в Берковица, има пострадала /снимки/

Младеж се вряза в бензиностанция „ОМВ“ в Берковица, има пострадала /снимки/ Младеж се е забил с колата си в бензиностанция „ОМВ“ в Берковица, научи агенция BulNews.
Инцидентът е станал снощи малко след 23 часа. Тогава е получен сигнал на спешен телефон 112. Обадил се е управителят, който съобщил, че лек автомобил е влязъл в сградата на бензиностанцията, като счупил стъклопакета. Лекият автомобил „Мазда 323 Ф“ с монтанска регистрация е управляван от младеж, който подминал колонките за зареждане на гориво, след като изгубил контрол над управлението на колата и се забил в сградата.
Зад волана на возилото е бил 20-годишен местен жител. На местопроизшествието е пристигнал екип полицаи, които направили оглед на мястото и тествали водачът за употреба на алкохол. Техническото средство отчело отрицателен резултат.
При инцидента е пострадала една от касиерките в бензиностанцията. Оказана й е спешна медицинска помощ и е освободена без сериозни травми. Младежът е имал спътничка, която е непълнолетна местна жителка. Нанесените материални щети са на стойност от около 5 000 лева.
Шофьорът е задържан за срок от 24 часа.
По случая е образувано досъдебно производство.
 
02.12.2019, 10:59 часа
9830 1
Коментари

FRANKO

04.12.2019, 20:00 часа
EBATI PI4A
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha