Рокади в КАТ-Враца, вижте кой ще е новият шеф на пътните полицаи

Рокади в КАТ-Враца, вижте кой ще е новият шеф на пътните полицаи Началникът на сектор „Пътна полиция“ във Враца Иван Коцев е подал заявление за напускане на поста, научи агенция BulNews. 
Мястото му ще бъде заето от инспектор Петър Цветков, който до този момент ръководи „Контрол на опасните средства“ на областната дирекция на МВР в града.
След като заявлението на Коцев бъде разписано, той ще поеме поста на началник група „Охранителна полиция” в районното управление в Козлодуй. 
До дни се очаква да стане факт още една рокада. Началникът на група „Охрана на обществения ред“ в районното управление във Враца Детелин Донов, който стана известен в цялата страна с общите си снимки с премиера Бойко Борисов, ще ръководи „Регистрации” в КАТ-Враца. 
Поста си за сега запазва началникът на група „Пътен контрол“ към сектор „Пътна полиция“ в града под Околчица Янко Харалампиев.  
 
05.12.2019, 12:32 часа
10922 4
Коментари

уке

05.12.2019, 17:13 часа
Ама дано новият им началник поизчисти и от психично болните лелки на гишетата в регистрацията, че там има една руса уроспия, където крещи по хората и ги прави на маймуни, все едно КАТ й е бащиния. Но пък регистраторчетата ги толелира. Защо ли?

до МВР

05.12.2019, 17:09 часа
Ей, най-накрая в това ръководство на МВР им просветна, че от този на снимката и чеп за зеле не става. Ма трябваше да го натирят директно към НОИ, МВР няма нужда от такива паразити.

Аха

05.12.2019, 15:37 часа
Браво, че снимат, малоумниците зад волана да се бръкнат с някой лев, та дано следващия път да имат "едно наум". Много труповете по пътя, пропорционално на тъпунгерите зад волана, на които им е странно, че КАТ снимат! Да не искате да ви изкъпят?

Запознат

05.12.2019, 14:01 часа
И вчера се бяха скрили в трънките на две места между Мездра и Враца и снимаха.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha