Невиждан катаклизъм! Земята се отвори в центъра на Враца, вадят с кран потънала кола /снимки/

Невиждан катаклизъм! Земята се отвори в центъра на Враца, вадят с кран потънала кола /снимки/ Невиждана пропаст се е отворила в центъра на Враца и е погълнала автомобил, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Страховитата дупка се е отворила днес рано сутринта на метри от хитовото заведение „Тракийска принцеса“. Големият кладенец се е открил в уличката зад заведението.
Асфалтът е подал под тежестта на колата и времето, пропукал се е и е пропаднал тъкмо когато е преминавал лекият автомобил. Свидетели на ужасяващата гледка веднага сигнализирали на тел. 112, като малко по-късно шофьорът и возилото били изтеглени с помощта на кран. 
Цяло чудо е, че водачът се е разминал без сериозни наранявания, коментират живущите в квартала. Хората смятат, че дупката някога е служела за септична яма, защото изцяло е иззидана с камъни, които са се запазили в годините.
Пропастта е с диаметър от около 4 метра и е дълбока поне 14 метра. В момента е оградена с предпазни метални решетки, но асфалтът и земята под него продължават да се свличат.
Опасността от друго пропадане на автомобил не е избегната, а по-лошото е, че дупката се намира на метри от паркинга на голямото заведение. С настъпването на вечерта и слабото осветление в района е твърде вероятно и друг автомобил да пропадне в дълбоката яма.
Според специалистите в община Враца кладенецът е на поне 150 години. Предстои да се вземе решение дали да бъде запълнен или да се обезопаси и превърне в туристическа атракция, като за целта кметът Калин Каменов търси мнението на гражданите в социалните мрежи. 
05.12.2019, 15:20 часа
11294 2
Коментари

фекален форумец

05.12.2019, 23:46 часа
Този отдолу работи в БКС и е специалист по фекалийте. Даже е слизал в кладенеца и знае какво има в него. Може и да е пил свежо.

hahaa

05.12.2019, 18:53 часа
епа тогава специалистите от община Враца да се топнат в Ямата да пийнат от извора свежи фекалии
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha