Скандалът се разраства! Изхвърленият от ВМРО Кирил Опров от Лесковец се защити чрез брутално видеообръщение

Скандалът се разраства! Изхвърленият от ВМРО Кирил Опров от Лесковец се защити чрез брутално видеообръщение Изхвърленият от ВМРО общински съветник в Оряхово Кирил Опров се защити чрез скандално видеообръщение. В редакцията на агенция BulNews бяха получени два записа, в които той брутално напада партията, от която е избран за сенатор в крайдунавския град.
Вчера единствено нашата медия съобщи за проведения във вторник областен съвет на ВМРО, на който е било взето единодушно решението той и неговият колега от Враца Марин Цветков да бъдат изхвърлени от патриотичната организация. Причината за това крайно решение е, че двамата са подкрепили предложението на ГЕРБ за увеличаване на местните данъци в Оряхово и Враца, въпреки политическото решение да се гласува против. 
Провокиран от публикуваната информация, днес Опров е застанал пред камерата на неизвестен оператор, за да представи своята позиция по скандала. 
Той твърди, че няма как да бъде изключен от ВМРО, тъй като не е бил член на партията, а е бил поканен да работи за нея. По негови думи е приел предложението да работи за тях заради Ангел Джамбазки и Красимир Богданов. 
Опров допълва, че никой не му е помогнал да заеме позицията на общински съветник. Той сам бил платил предизборните си плакати и е агитирал самостоятелно със собствени средства, с което си е спечелил 96 преференции.  
„Аз съм работил за партия ВМРО, а партията на мен не ми е дала нищо“, заявява категорично той. „Ако не бяха моите преференции и тези на Светослав Николов, те дали щяха да вкарат и един съветник?“, попита иронично възрастният политик от село Лесковец.
В обръщението си Опров  изтъква, че не може да бъде „послушник“, а причината да гласува за повишаване на таксата за битови отпадъци е единствено в интерес на жителите на Оряхово. По време на изявлението си допълва, че е гласувал по съвест: „така е било и преди, и сега“.
В заключение Кирил Опров твърди, че членовете на ВМРО искат да пречат на кмета на община Оряхово и да му „вържат ръцете“, за да не може да изпълнява своите задължения.




 
10.01.2020, 14:37 часа
12559 14
Коментари

Оряхово

14.01.2020, 21:28 часа
Помня едно трио от времето на Пенков, което гласуваше по ,,съвест" в ползу роду и закриха болницата - дебелия,един дето беше прочел два вагона книги и Васко рома, така че Киро Влаа не е единствен.

Асен Бенов

13.01.2020, 10:55 часа
Аз бях един от тези 96 наивника,които гласуваха за Киро мошеника.12 часа преди гласуването на такса смет му се обадих по телефона и той ми каза,че е против вдигането.На другия ден гласува - за.По тази причина спокойно мога да го наричам мошеник.

Асен Бенов

13.01.2020, 10:44 часа
Ако този мошеник може да смята/не знам колко има по математика/ ще види,че ако от 750 гласа за ВМРО се извадят неговите 96 остават около 650-660 гласа.Напълно достатъчни за трима общински съветника.

аз,,,

12.01.2020, 11:17 часа
ПРОЗ,,,ПРОЗ,,,ПРОЗ И ТЪП ВЛАХ,,,,,,докато такива дърти педали вземат решенията в общината няма оправия,само дървото по главата ,,виновни са и тия дето са гласували за него чичовци,лели,комшии ,,,,,глупаци

истребител,,,,,,,,,,,

12.01.2020, 10:44 часа
предателите се наказват само със смърт

oro

10.01.2020, 21:00 часа
Между другото "неизвестният оператор" е кмета на Оряхово, в чийто кабинет е заснет клипът и чийто глас се чува "зад кадър" в първия клип.

Македонец

10.01.2020, 19:53 часа
Тия са толкова измислена партия, че даже са от всички измислени - най-фалшивата! Тоя бил с ГЕРБ! Ми що не питат ония измислените от Мездра - Цифльо Кмета и Бъхи Воевода! Мале, мале, мале!

Знаещ

10.01.2020, 19:22 часа
продължението:напротив във фейса дедо Кире се представя като плейбой. Човека знае и чужд език, вярно влашки ама все пак е чужд. Много мразя такива хлъзгави хора, преди него бяха Тумбака и Зъбчо.

Знаещ

10.01.2020, 19:17 часа
Дедо Кире лъже във видеото. Във фб профила му има снимки от 2017 г. с регионалните шефове на ВМРО във Враца. Като истински влах тогава се е похвалил с близостта си с тези хора. Някой коментират, че не знае какво е интернет, напротив във фейса дедо

голяма защита си е ударил

10.01.2020, 17:11 часа
Човека твърди-КУПУВАЛ е гласове...ама и тогава, както и сега, компетентните органи бездействат и няма да извършат проверка, въпреки че са длъжни само въз основа на статията..има достатъчно данни за извършено престъпление, но...видно е - има ЧАДЪР
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha