От последните минути! Катастрофирал сръбски ТИР блокира Е-79 между Враца и Мездра /снимки/

От последните минути! Катастрофирал сръбски ТИР блокира Е-79 между Враца и Мездра /снимки/ Тежък пътен инцидент е станал преди минути на главен път Е-79 между Враца и Мездра, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Катастрофата е станала в близост до бензиностанция "Ромпетрол" край града под Околчица. 
Сръбски ТИР е пътувал в посока София, когато внезапно водачът е загубил контрол над тежката машина и се е завъртял на пътя, след което е отнесъл мантинелата и е препречил и двете ленти на пътя.
Най-вероятно причината за произшествието е мократа пътна настилка заради проливния дъжд от сутринта. 
На мястото има екипи на полицията, които са направили проба за употреба на алкохол на шофьора, която е отрицателна.  
Пътят в посока София е напълно затворен, като движението няма да бъде възстановено поне в следващите два часа. Очаква се на мястото да пристигне специализирана техника, която да изтегли тежката машина. 
Вследствие на инцидента има много разлято масло и нафта и предстои да пристигне екип на Гражданска защита, който да обезопаси участъка. 
На мястото вече има и екипи на Пътна полиция-Враца, които оказват съдействие на колегите си от железничарския град. Пътуващите от Мездра към Враца да карат с повишено внимание, тъй като движението се осъществява само в едната лента.
20.02.2020, 14:50 часа
11916 5
Коментари

уйо уйев

20.02.2020, 19:09 часа
тоа па кфо праи ча от сърбиа па у враца ебати глопака

Винетки

20.02.2020, 17:57 часа
И за това ли плащаме винетки?Пътища които, при най- малкия дъжд стават опасни

Врачанин

20.02.2020, 16:42 часа
Вложената каменна фракция е мека и положения асфалт се полира! Много бързо стана изключително гладък, без необходимия напречен наклон! Стана опасно и хайде да фрезоваме! Пък сега в каналите - вода яко!

Врачанин

20.02.2020, 16:40 часа
Аз пък знам кой го направи! Този човек е бившия шеф на ОПУ - Враца - Стефан Илиев! Това фрезоване стана по негова идея за да скрият некачествения износващ слой на пътя положен от монтанската фирма ПЪТИНЖЕНЕРИНГ - М АД!

само незнам кой

20.02.2020, 15:50 часа
акълия изряза асфалта там,и оттогава на кълни дол поднася яко при всеки дъжд
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha