Извънредно! Акция на ГДБОП във Враца заради автомати и боеприпаси, арестуваха известен адвокат и дъщеря му /снимки/

Извънредно! Акция на ГДБОП във Враца заради автомати и боеприпаси, арестуваха известен адвокат и дъщеря му /снимки/ Мащабна акция на ГДБОП се е провела днес във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.
Сутринта в 7.00 часа антимафиотите са нахлули в жилищата на бизнесмена Иво Борката и адвокат Румяна Тодорова. По-късно ченгетата са атакували офиса на фирмата в района на пл. „Св. Софроний Врачански“ и адвокатската кантора в центъра на града. Логистичната подкрепа е оказвана от местни полицаи, които обаче не са били запознати с конкретните действия на колегите си от столицата.
На този етап информацията е изключително оскъдна, но репортерите на BulNews успяха да сглобят част от пъзела.
Специализираната операция е проведена по получен оперативен сигнал за наличието на значително количество разнообразно оръжие и патрони за него. При претърсванията са открити и иззети много картечни пистолети „Шипка“ и „Скорпион“, автомати, още огнестрелни оръжия и боеприпаси за тях. Засега не е ясно дали става въпрос за дългогодишен канал за трафик на оръжия или за единична сделка.
По информация на BulNews веднага са арестувани Иво Борката, адвокат Румяна Тодорова и нейната дъщеря Деница.
Вероятно повече информация за проведената акция ще бъде съобщена от прокуратурата през следващите дни.
05.03.2020, 16:17 часа
26091 6
Коментари

Айде утре качулки

06.03.2020, 12:06 часа
Бабо от Вида смисълът е фигуративен, а явно ти също живееш в разкош, след като знаеш кое къде и как, я една Акция на Гешеф и за теб.

Баба Вида

06.03.2020, 00:52 часа
Тогава и сега, по всичко личи че снимката на Деничка с широката.. душа е от Гърция или Турция или от Побитите камъни хах

Тоше

05.03.2020, 21:25 часа
Жалко, сега кой ще прави смех на съдиите с "капацитета" си?

Тогава и сега

05.03.2020, 19:53 часа
Е колко разкошно бе ? Щото по времето на Боко I-ви щом можеш да пазаруваш от Кауфланд и да си платиш сметките без заем значи си успял, а ако идеш и до Гърция или Турция вече живееш в разкош

izvestno e

05.03.2020, 17:56 часа
che tova semeistvo jivee mnogo zamojno i razkoshno,imaiki predvid bednia Severozapad,mai sa potomnci na izvestni borci pritif fashizma ot onova vreme, Ot tam e i zakvaskata.....

!!!

05.03.2020, 17:10 часа
Тия са се подготвиле да сменят правителството, врачане са известни още при тошово време, ама не знаят къв уй ги чека смисъл правителството на южната граница.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha