Само в BulNews! Врачани изреваха от съсед, който показно краде ток, от ЧЕЗ нехаят /видео/

Само в BulNews! Врачани изреваха от съсед, който показно краде ток, от ЧЕЗ нехаят /видео/ Жители на блок във Враца изреваха от свой съсед, който краде показно ток, а ЧЕЗ нехаят за случая, научи агенция BulNews. 
В редакцията ни беше подаден сигнал от живеещ в блока на булевард „Мито Орозов” №20 в града под Околчица. Мъжът, който ни потърси за съдействие, разказа, че един от неговите съседи – 48-годишният И. С., живущ на 3-тия етаж в апартамент №27, краде ток от електромерите, които са в коридора на етажа.
Първото му незаконно прикачване било преди около 6 месеца. Тогава заради неплатени задължения токът в дома му е бил прекъснат и мъжът решил да се прикачи за общия на входа. Съседите неведнъж му правили забележки, но ползва от тях нямало, тъй като И. С. често пиел, ставал доста агресивен и с него не можело да се говори нормално.
След като решили, че няма да могат да се разберат с добра дума със своя комшия, жителите на блока започнали да заливат с обаждания ЧЕЗ, но без успех. От електроразпределителното дружество отговаряли на обажданията, казвали, че сигналът е приет и скоро ще бъде изпратен екип, но и до днес това така и не се случило.
Съседите на наглеца молят да бъдат взети необходимите мерки по случая, а мъжът да си понесе последствията за действията си.

28.03.2020, 12:20 часа
7188 2
Коментари

Йово

29.03.2020, 15:59 часа
Явно не сте запознати със закона за енергетика, там ясно е написано до къде стигат функциите на електро разпределителното дружество. ЧЕЗ, ЕВН и др. са до ЕЛЕКТРОМЕРА, след електромера не е тяхна работа. Това е работа на етаж. собственост!

Бдителен гражданин

28.03.2020, 22:24 часа
Тия от ЧЕЗ са големи смрадове. От 16.12.2019 съм подал три сигнала за кражба от двама рецидивисти крадци на ток, съдени неуспешно от ЧЕЗ и отговора е че ще изпратят екип. Иначе само вдигат цените. Да идва Гинка.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha