От болницата на Антонио Георгиев във Враца отричат да имат вина за жената с перфорираните черва

От болницата на Антонио Георгиев във Враца отричат да имат вина за жената с перфорираните черва Публикуваният по-рано днес материал в агенция BulNews за жената, лекувана от коронавирус и в последствие установено, че е с перфорирани черва, предизвика бурна реакция сред обществото.

Абсурд във Враца! Лекуваха жена от коронавирус, едва я спасиха след операция на стомаха

По този повод с редакцията ни се свърза управителят на "Първа частна болница" д-р Пламен Блажев, който поиска да се публикува и неговата позиция по случая.
По негови думи, 52-годишната жена наистина е била прегледана в управляваната от него структура, но не е била приемана в отделение. Тя е била доведена от своя близка в частната болница, собственост на бившия областен управител Антонио Георгиев. Здравословното й състояние веднага е било проверено от нефролога д-р Петрова, която е установила, че жената е унесена с видима интоксикация. 
След това пациенката се е изправила и е припаднала. От лечебното заведение са реагирали максимално бързо, като е извикан началникът на реанимацията д-р Доканов. Десет минути по-късно, колабиралата е била прегледана лично от управителя на болницата д-р Блажев, който е анестезиолог.
Според него, тя е била контактна, въпреки, че е била унесена. При прегледа той е установил, че жената е с остър хирургичен корем. Тогава от частното болнично заведение се обадили на колегите си в центъра за Спешна медицинска помощ в МБАЛ “Христо Ботев”. Причината жената да бъде транспортирана там е, че в "Първа частна болница" няма хирургично отделение. 
По най-бързия начин тя е била транспортирана в Спешното, където медиците са били предупредени, че става въпрос за коремен процес и че именно той е причината за затрудненото дишане.  
„Не са вземани изследвания и пациентката не е била интубирана. Диагноза за коронавирус не е поставяна“, категоричен бе управителят на "Първа частна болница". 
От ръководството на частното здравно заведение увериха, че са направили всичко възможно, за да окажат помощ на пациентката, както и тя да бъде транспортирана максимално бързо в държавната болница. Затова са огорчени, че техни колеги са пуснали към медиите непълна информация, чиято цел вероятно е да злепостави авторитета на медицинските специалисти, които работят за д-р Антонио Георгиев.
01.04.2020, 13:32 часа
11242 5
Коментари

селски

02.04.2020, 00:43 часа
шмекер

революция трябва и народен съд

01.04.2020, 21:48 часа
Как се е ухилил ндсв мръсника.А двамата с Ачо от Лесура навъртяха схемите за да фалира болницата.и сега хоп - като стане зле пращат пациентите на спешния ..... Дейба и доячите и бутафорните им болнички

чичо ристе

01.04.2020, 20:31 часа
да бе да

1111

01.04.2020, 14:00 часа
Медиците не са длъжни цял живот да ви ринат л@ната,които серете от щаба.Махнете измислените забрани,докато е овреме и тогава ще търсите вина на медиците.Иначе дълго ще бъдат хората под страх и психоза.Иначе хората ще патят и нищо не могат да сторят.

1111

01.04.2020, 13:56 часа
Разбира се,че нямат вина за това.Вината е на тези,които поставиха хората в това положение,а именно-щабчето.Изследванията се претупват,а хората се пращат вкъщи,защото това са изискванията.Не смейте да вините медиците!!Долу ръцете от тях!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha