В битка с коронавируса: Кметът на Враца Калин Каменов нареди цялостна дезинфекция на квартал "Бистрец" /снимки/

В битка с коронавируса: Кметът на Враца Калин Каменов нареди цялостна дезинфекция на квартал "Бистрец" /снимки/ Кметът Калин Каменов разпореди на ОП „БКС“ цялостна дезинфекция в квартал „Бистрец“, съобщиха от община Враца.
От обявяването на извънредното положение до момента се извършва периодично дезинфекциране на спирките на градския транспорт, както и на обществени пространства.
Служителите на Регионална здравна инспекция и полицията в града вече се установяват контактните лица на заразения с коронавирус мъж от квартал „Бистрец“. Това стана ясно след провелото се заседание на Общинския кризисен щаб. Д-р Кети Ценова коментира, че 53-годишният мъж е на домашно лечение, с лека симптоматика и живее само със своята майка. Лицето е било под доброволна домашна карантина, не е имал симптоми и е решил да се тества за COVID-19.
През целия ден ще се провеждат съвместни проверки на Инспектората, РЗИ и полицията, като обект на инспекциите ще е спазването на противоепидемичните мерки, недопускане струпването на много хора на обществени пространства и спазването на санитарно-хигиенните норми в търговските обекти.
04.04.2020, 12:59 часа
11594 7
Коментари

Уке

04.04.2020, 18:21 часа
Да изчезва е Факир! Избяга от Българската народна армия няма да избяга от някакъв вирус! Тоя ковид ни го вкараха от Джумаята!

Калинчо изчезна

04.04.2020, 17:54 часа
Дойде снима се и пак изчезна ,този не ходи на работа. В Общината е казал че и другата седмица няма да го има. Страх го е да не пипне нещо и да си провали кариерата. По-голям хипохондрик от този не съм виждал.

Илиян Чичката

04.04.2020, 17:15 часа
Тия врачани не разбраха, че Коки куката може да ви баламосва много защото има в него нещо циганско до обяд каже едно следобед друго, колко парички пръснаха империалци да му купят изборите.

Пенко

04.04.2020, 17:11 часа
И евродоктора лакомника Ралчовски ще дари крупна сума за Бистрец останала му от цимента на новата му клиника построена до болницата! Тоя лапа и при комунягите купи болничка и при мутрите си построи такава! Талант! Някой да го е проверявал!

гошо

04.04.2020, 17:01 часа
Не с лошо де!Кмета е решил полвината си заплата да дава за кв.Бистрец от там започна Голямата лъжа хем на квартира, хем зам-министър, така с петицата момчето шест месеца е пътувало Бистрец-София -Бистрец не е лесно! После се видя .....

Румен с квартирата

04.04.2020, 16:43 часа
Калинчо е на квартира при мен и какво му кажа това ще прави даже и книга има за него ама кой я прочете повече няма да я отвори.

Далаверко Каменов

04.04.2020, 15:05 часа
Беше обещал че и около контейнерите ще пръска. От началото на епидемията никъде не е пръскано. Празни обещания. Дойде да са го снимат , че не е болен а иначе беше се скрил някъде.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha