Меле край Враца! Камион размаза пловдивски микробус на Криводолско шосе, има пострадали /снимки/

Меле край Враца! Камион размаза пловдивски микробус на Криводолско шосе, има пострадали /снимки/ Тежък пътен инцидент е станал преди минути край Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Kатастрофата е на кръстовището на Криводолско шосе и обходния път. 
До удара се е стигнало, след като камион, движещ се от Враца към Криводол, е отнел предимството на пловдивски пътнически микробус. Бусът е пътувал по главен път Е-79 от Монтана към София. 
Вследствие на сблъсъка по возилата има сериозни материални щети, като цялата предна дясна част на  пътническия микробус е размазана. 
При инцидента са пострадали двама души, които са транспортирани към болницата във Враца. На този етап няма повече информация за здравословното им състояние. 
На мястото има три полицейски патрула. Пътуващите по международния път да преминават с повишено внимание, тъй като движението по трасето е силно затруднено и се регулира от униформените. 
06.04.2020, 12:02 часа
12319 2
Коментари

селянин

06.04.2020, 15:45 часа
кръстовището на смърта

Skromen мирянин

06.04.2020, 12:49 часа
Дори и при този рехав трафик се намират дебили-олигофрени, които карат на принципа "Бегай, че брЪзам !". Идиот-камионджия-каруцар, какво повече да каже човек !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha