За пример! Народният представител Красимир Богданов дарява маски на нуждаещите се във Врачанско

За пример! Народният представител Красимир Богданов дарява маски на нуждаещите се във Врачанско Народният представител от ВМРО Красимир Богданов закупи голямо количество предпазни маски, които ще бъдат раздадени на най-нуждаещите се жители на област Враца. Маските са поръчани от депутата и са произведени от врачанската фирма ИДДИ Интернешънъл ЕООД. Те са за многократна употреба, дават възможност за поставяне на допълнителен филтър и притежават еко сертификат. Предпазните маски ще бъдат раздавани от доброволците на ВМРО във всички общини на област Враца. Освен в общинските центрове, маски ще достигнат и до много от селата.
„След дарението което направихме за Банско, обещах да подпомогна и хората от Врачанско, които изпитват трудностите на извънредното положение. В малките населени места нашата подкрепа е особено важна, тъй като там липсват аптеки, а и ограничения достъп до областния град създава трудности на възрастните и самотно живеещите хора да се снабдят с това необходимо предпазно средство.
В настоящия момент е много важно да подкрепим малкия бизнес. Затова и избрах местна фирма, която да произведе маските. 
Призовавам всички хора с възможности да помогнат, кой с каквото може, а всички наши сънародници да изберат българското производство. 
Бъдете отговорни! Заедно ще се справим!“, прикани врачанският депутат.
03.04.2020, 13:45 часа
3712 2
Коментари

въпрос

08.04.2020, 08:58 часа
Защо рекламирате това даскалче, което е дало едва 1/10 от депутатската си заплата за кашон с маски?

Ачо циганина

07.04.2020, 09:51 часа
Тоя криводолски даскал кога стана калайджия и кога му почерня гъзо. Тича като бодигард по дебелака Каракачанов за да доказва колко му е мил. Какво ли не прави славата и парите при тия така наречени "патреоти"....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha