ГДБОП удари във Враца! Адвокат Румяна Тодорова и дъщеря й Деница искали да взривят съдия от Враца /снимки/

ГДБОП удари във Враца! Адвокат Румяна Тодорова и дъщеря й Деница искали да взривят съдия от Враца /снимки/ Маскирани служители на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ са атакували тази сутрин адвокатски офис във Враца, научи агенция BulNews.
Кантората е собственост на Румяна Тодорова, която беше арестувана на 8 март заедно с дъщеря си Деница, както и още двама души – Ивайло Иванов и Ивайло Тодоров. Групата бе обвинена, че е събирала пари срещу издаване на фалшиви документи, настаняване на възрастни в старчески домове и имотни измами.
Апелативният специализиран наказателен съд освободи двете дами – Тодорова срещу 5 000 лева гаранция, а дъщеря й под домашен арест.
Двете жени са разследвани за измами и вече са обвиняеми като ръководителки на организирана престъпна група.

Извънредно! Акция на ГДБОП във Враца заради автомати и боеприпаси, арестуваха известен адвокат и дъщеря му /снимки/

Днешната акция е заради събрани доказателства, че адвокатката и нейната дъщеря Деница са поръчали монтирането на взривно устройство в автомобила на съдия от града.
При обиск в дома им е намерена бомба с прикрепен към него взривател с дистанционно управление и печати на Специализираната прокуратура.
Специализираната прокуратура ще поиска от Специализирания съд мерките им за неотклонение да бъдат изменени в "задържане под стража".
20.05.2020, 16:26 часа
13160 4
Коментари

пабло

21.05.2020, 00:59 часа
мамини гугутки, айде в кафеза
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha