Първо в BulNews! Антонио Георгиев ще оглави новия политически проект на Цветан Цветанов във Враца, изненадата е голяма

Първо в BulNews! Антонио Георгиев ще оглави новия политически проект на Цветан Цветанов  във Враца, изненадата е голяма Д-р Антонио Георгиев ще оглави новия политически проект на Цветан Цветанов във Враца, научи агенция BulNews.
Собственикът на просперираща частна болница ще отговаря за всички действия в областта, но това ще става по изпитана схема. На практика Антонио Георгиев ще се грижи за партийното строителство на проекта на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, но отпред ще бъде избутан млад доктор от неговата болница, който да е лицето на организацията.
Случайно или не, днес изгоненият от управляващата партия политик пристигна във Враца и направи показна обиколка из областния център. Очевидно доказалият се в изграждането на структури Цветан Цветанов усилено работи по своя проект, с който ще иска да докаже на обществото, че има сериозна роля за успеха на ГЕРБ.
Преминаването на д-р Антонио Георгиев в лагера на отцепниците от партията на Бойко Борисов е изненадващо. Преди години той работеше упорито за НДСВ и дори беше областен управител на Враца през периода 2005-2009 г., както и областен координатор. През това време той изгради своята болница, която е първата частна в града.
След разпада на НДСВ той направи успешен трансфер в ГЕРБ и заигра в отбора на Бойко Борисов. По време на неговото управление бизнесът на бившия областен управител се разрасна и за всички е ясно, че това става с подкрепата на управляващите. Болницата на Антонио Георгиев е единствената, която получи разрешение от РЗОК да повиши лимита си на дейности от 2 000 000 лв. през 2017 г. до 4 000 000 лв. през 2019 г. Нито едно здравно заведение в областта не може да се похвали с подобно благо отношение от шефа на Здравната каса Светозар Симеонов.
Измислената схема да бъде поставен отпред млад доктор като лице на новата партия на Цветан Цветанов, а Антонио Георгиев да дърпа конците в сянка, е хитър ход от негова страна. Така маститият собственик на болница и медицински център се надява да не развали добрите си отношенията с ГЕРБ. На този етап той все още е прекалено зависим от решенията на РЗОК и кмета на Враца, и за неговия бизнес е изключително важно официално да остане в сянка.
В момента д-р Георгиев е наемател на няколко етажа в сградата на бившето Зъболечение, за което плаща символичен наем. При тази негова политическа метаморфоза не е изключено той да бъде принуден от Калин Каменов да купи използваните от него помещения, което би му коствало плащането на сериозна сума.
Иначе повечето богати хора могат само да се учат от д-р Антонио Георгиев как да пазят публичния си образ, без да дразнят обществото. От години той шофира из града стар, очукан „Мерцедес“, но когато тръгне към София или на някоя от традиционните си луксозни почивки, докторът вади от гаража лъскаво ново „Ауди“ А8. По този начин неговите пациенти виждат непретенциозното возило и стоят далече от мисълта колко печели от тях напористият медик.
04.06.2020, 11:29 часа
14445 15
Коментари

V

05.06.2020, 12:16 часа
Е, сега е време и М.М. да тръгне в новата посока! Успех...на БСП!!!

Калинчо

05.06.2020, 07:08 часа
Кефи ме, обаче, колко са сигурни всички, че ГЕРБ пак ще победи. Така, така.

Dan4o mentata

04.06.2020, 22:58 часа
Партията на Цецо ще обере недоволните членове на ГЕРБ, а след изборите Цецо и Боко ще се прегърнат и ще управляват заедно. Това е една добре подготвена театрална постановка.

мамини добри

04.06.2020, 22:34 часа
Цвъко ше обере "каймако" на герб.За тулупа кво остава!

Бако

04.06.2020, 21:42 часа
И друго - ще привлече ли Антонио своя стар съратник, политическия Валери Божинов - Момчо Младенов, в своите редици? Той беше либерал, после демократ, сега е социалист. Скоро го очакваме да стане и хитлерист.

Бако

04.06.2020, 21:40 часа
Тука стана сложно и сичко ше се реши на изборите догодина. Повечето ГЕРБаджии имат бая партийки зад гърба си, една повече или по-малко - не е от значение. Не е изключено да минат при Цецо вкупом, със се кмета, они са си гъсталаци.

Х.Х.

04.06.2020, 19:58 часа
Врачанският кмет К.К. е № 1 на партията на Цв.Цв. Засега в сянка. Кръстникът Цв.Цв. го научи как да краде и вече си купи апартамент в София на бул."Черни връх" , а и как само му порасна шкембето от доброто кметско меню! Това и още колко спечели ...

Чичко Паричко

04.06.2020, 18:27 часа
Тонката играе ва банк, но рискува ГЕРБ да го затъркат, а покрай него ще изгори и шефа на здравната каса Светли Симеонов. Борисов не обича предателите, макар и те да са богаташи. Май ще има ресто

ZdrAfko

04.06.2020, 16:33 часа
turam go na dyshterq ti i si legam

M0m40

04.06.2020, 16:26 часа
Това важно ли е за града?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha