Зов за помощ! Млада майка изчезна в Галиче с бебето си /снимки/

Зов за помощ! Млада майка изчезна в Галиче с бебето си /снимки/ Млада майка и бебето ѝ са изчезнали в белослатинското село Галиче, научи агенция BulNews. 
24-годишната Савана Данчева Илиева от село Остров за последно е видяна вчера, около 13 часа, в Галиче. Тя е висока 165 см., с тъмно кестенява коса, дълга до раменете, кафяви очи и слабо телосложение. Това не е първият път, в който Вана, както всички я наричат, бяга от дома си. За предишното й изчезване съобщи отново първо агенцията ни, с помощта на което тя беше открита.

Споделяйте! Майка на 6-месечно бебе от врачанско село изчезна безследно, близките й я издирват /снимка/

Този път обаче младата жена взела със себе си и своето дете, което е на 1 година и 6 месеца. Багаж, обаче, не е взела нито за бебето си, нито за себе си.
Към медията ни за помощ се обърна нейната сестра. Пред наш репортер тя разказа, че 24-годишната живее с родителите си, които й помагат, тъй като тя има психични отклонения и често се забърква в проблеми.
Близките на младата майка са подали сигнал в полицията. Те молят всеки, който има информация за нея да се свърже с тях на тел.: 0877961661.
 
12.07.2020, 16:48 часа
13895 1
Коментари

jj

12.07.2020, 16:52 часа
Nema nachin da ne ide v beloslatensko! Ako shte i ponedelnik na pazara da e :)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha