Вратар и защитник подсилват "Монтана"

Вратар и защитник подсилват "Монтана" Вратар и защитник са поредните две нови попълнения в лятната селекция на "Монтана". На стадион „Огоста“ се подсилиха с 25-годишния страж Филип Димитров и с 30-годишния десен бек Александър Башлиев. И двамата идват в отбора от "Септември" (София). Димитров подписа днес договор за срок от две години с новия си клуб. Башлиев пък ще направи това следващия понеделник, 27 юли.
Освен в столичния "Септември" Филип Димитров е пазил още под рамката на "Дунав" (Русе), "Пирин" (Благоевград) и "Царско село". Той е бивш младежки национал, а през 2012 години е бил на едномесечни проби в елитния тогава английски "Блекбърн". В новия си отбор той ще се конкурира за титулярното място с Марин Орлинов. Александър Башлиев е юноша на "Пирин" (Благоевград), като освен за родния си тим е играл в "Левски" (София) и "Черноморец" (Бургас).
Преди да се договори с двамата "Монтана" привлече капитаните на "Лудогорец" II Преслав М. Петров (23 г., централен защитник) и "Хебър" (Пазарджик) Янко Ангелов (27 г., офанзивен полузащитник) и взе нападателя на "Кариана" Ивелин Илиев-Шакири (22 г.).
От стадион „Огоста“ пък си тръгнаха вратарят Васил Симеонов ("Арда"), защитниците Алекс Георгиев и Костадин Гаджалов, крилото Борислав Дамянов ("Кариана") и голмайсторът на отбора Атанас Илиев преминал днес в "Ботев" (Пловдив).
23.07.2020, 14:32 часа
1441 3
Коментари

Koko

24.07.2020, 13:23 часа
Трансфери в Ботев, кога???

Трансфери

23.07.2020, 21:44 часа
Благодарим ти Дани Генов, че остана. Браво, добър трансфер, с Юли обаче трябват още качествени трансфери Тони Здравков- това е малко.

Ботев Враца

23.07.2020, 21:37 часа
Браво на Монтана, а Ботев Враца спи, добре, че Дани Генов се съгласи да остане и успяха да привлекат отново Юли Ненов.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha