От последните минути! Дрифтър с БМВ изпусна завой и влезе в магазин във Враца, шофьорът избяга /снимки/

От последните минути! Дрифтър с БМВ изпусна завой и влезе в магазин във Враца, шофьорът избяга /снимки/ Млад шофьор с БМВ опита преди минути да се направи на майстор и влезе в магазин във Враца. Тежкият пътен инцидент стана пред очите на репортер на агенция BulNews. 
Лекият автомобил идваше по бул „2-ри юни“ откъм Младежкия дом и на кръстовището с ул. „Екзарх Йосиф“, популярно като „Ахат“, реши да вземе завоя вляво към Автогарата с дрифт. Младежът обаче изпусна контрола над колата, завъртя се два пъти, мина през тротоара и влезе в магазин за осветителна техника.
Веднага след това той избяга от местопроизшествието. В лекия автомобил той имаше компания, но заради бързото бягство не стана ясно колко човека са. Регистрационният номер на БМВ-то е ВР4608СХ, като то е черно или тъмно синьо.
След катастрофата шофьорът обърна и тръгна по бул. „2-ри юни“ в посока Младежкия дом, като сви в първата пряка наляво, веднага след светофара.
На мястото на инцидента вече пристигнаха охранители и патрул на полицията. Вероятно до минути избягалият дрифтър ще бъде открит.
01.08.2020, 20:27 часа
16339 4
Коментари

Общината

02.08.2020, 00:07 часа
Аз да питам общината къде са предпазните мантинели? А ако в този момент там имаше пешаходци какво щеше да стане след като няма предпазни мантинели?

Mihaell Mladenov

01.08.2020, 23:54 часа
Ето едно послание за всички мой братя руси, и дрифтери! Пусть бог хранит турбину ближнего твоего, Пусть не будет мучений небесных по поиску резины неземной, Пусть прокаженные знаком ДПС, не тревожат душу двигателя твоего. Спасибо Господи за запах жже

щ

01.08.2020, 22:37 часа
Поредния бмв-идиот!

Плащайте данъци да ви газят по тротоарите

01.08.2020, 20:49 часа
Нормално.Всяка вечер из града е ужас.Дрифтове, ръмбене на ръняци по тените улици в центъра.На ул.Кръстьо Българията карат с 90км вечер.Констататорите от КАТ са със снимачките на хранилките, на изходите на града и събират пари за Бочо.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha