Извънредно! Бойко Борисов е готов да подаде оставка

Извънредно! Бойко Борисов е готов да подаде оставка

Не съм Радев - да се радвам, когато хората се бият по улицата, заяви лидерът на ГЕРБ на Националната конференция на партията.
„Ще продължа разговорите с коалиционните партньори и ще им предложа вариант, включително такъв – аз да си тръгна и да продължи правителството", заяви премиерът Бойко Борисов пред делегатите на Националната конференция на ГЕРБ.
„Правителството може да остане, да има парламент, а тези, които са водачите на протестите, да дойдат да кажат как го виждат и те. Имаме всякакви варианти", каза Борисов.
„Какъв ни е проблемът със служебно правителство? Никакъв! Но без Народно събрание не може да се обявява извънредно положение, ако пандемията нарасне. Не могат да се вземат заеми, ако икономиката закъса. Не могат да се променят закони. Ако се открие лечение или ваксина, Народното събрание е това, което може да позволи на здравния министър да проведе търгове. Без НС няма да има бюджет за 2021 г.”, каза Борисов. 
На форума присъстват министри, кметове, депутати, евродепутати и областни управители от партията. 
 „ГЕРБ направи за 10 години магистрали и метро, за да има сега какво да блокират протестиращите”, иронизира опонентите си премиерът.
„Преди нас нямаше какво да блокират, защото нямаше. Сега ги блокират. Сега могат да отидат да си играят с метрото. Има какво да блокират, има какво да спират", заключи Борисов.

05.08.2020, 12:51 часа
7671 4
Коментари

123

06.08.2020, 08:07 часа
Az puk da go nabia na maikata na Brutal mejdu jukite !!

do Brutal

06.08.2020, 07:22 часа
ooooooo skapi,kolko si primitiven za jalost !?!?

Brutal

05.08.2020, 18:38 часа
Оставка на летеца. Да се качва на аероплана АН-2 и да отлита към съветската държава на другаря Путин. Арест на отровителите тромпетисти и връчване на фиш за нанесени щети на държавата за 30 000 000 лева. Справедливо ще е, ако увиснат на въжето.

AAA

05.08.2020, 17:45 часа
ОСТАВКА на цялото корумпирано правителство и да вървят на п***а си майчина!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha