Горски служители заловиха бракониери с незаконни дърва във Врачанско /снимки/

Горски служители заловиха бракониери с незаконни дърва във Врачанско /снимки/ Горски служители заловиха бракониери с незаконни дърва, научи агенция BulNews.
Случилото се е от 4 август, около 20 часа, в землището на село Габаре, община Бяла Слатина. Служители на Регионална дирекция по горите - Берковица и „Държавно горско стопанство“ в Мездра са задържали 7 коне и 7 каруци с 6 пр.м3 незаконно добити дърва за огрев. Там са хванати и 9 лица от ромски произход /двама от които непълнолетни/, транспортиращи дървесината.
Акцията е извършена със съдействието на полицаи от районното управление в Бяла Слатина.
Незаконната дървесина е транспортирана до база за конфискувани вещи на Северозападно държавно предприятие във Враца до 4 часа на 5 август. При задържане на конете е възникналата конфликтна ситуация с пристигнали лица за подкрепа на нарушителите, която е разрешена благодарение на добрата организация и взаимодействие  между  служителите на различните ведомства.
 
10.08.2020, 15:18 часа
6955 2
Коментари

Манго

10.08.2020, 21:11 часа
Те за това, тези от Враца преди време казваха на Кмета на Враца, че една каруца храни по 15 човека, а то е то как ги храни с кражби, постоянно в цялата страна се задържат каруци с кражби, а колко ли не са хванати и са минали между капките?

Моля

10.08.2020, 20:52 часа
Моля пуснете информацията за Момчил Костадинов горският инспектор, и далаверите му.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha