Само в BulNews! Аксел Олеков, който закла Андрея от Галиче, е братовчед на един от убийците на Вени Лудия в Търнава

Само в BulNews! Аксел Олеков, който закла Андрея от Галиче, е братовчед на един от убийците на Вени Лудия в Търнава Аксел Олеков, който изнасили и закла Андрея от Галиче, е братовчед на един от убийците на Вени Лудия от Търнава, научи агенция BulNews, а информацията ни беше потвърдена от сигурен източник.
Припомняме, че 40-годишният мъж бе намерен в Източното училище в Търнава с прерязано гърло и с напъхан в устата пенис на 6 август, а за жестокото убийство съобщи първо медията ни.

Кървава вечер! Откриха трупа на заклан човек в мазето на училище в белослатинско село

За извършеното престъпление бяха задържани 3-ма мъже, жители на селото. Съдът остави зад решетките двама от тримата, арестувани за престъплението – Анатоли Б. А. и Мариян Ц. Д. 

Окръжният съд във Враца взе тежко решение за заподозрените за убийството на Вени Лудия от Търнава

Според прокуратурата, те двамата са умъртвили Вени Лудия, след като го убили отрязали пениса му и го натъпкали в устата. Третият арестуван като съпричастен в убийството Димитър М. Д., беше освободен под парична гаранция от 5 000 лева.
Именно Анатоли Борисов е 2-ри братовчед на Аксел Олеков, а двамата са имали контакт заради близката им родствена връзка.

 
18.08.2020, 12:47 часа
7786 2
Коментари

:-)

18.08.2020, 20:52 часа
A някои казват, че не било ген.

браво

18.08.2020, 20:06 часа
мутренска анархия ! и се разхождат изроди на свобода .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha