Ники Бела са оплака: Джон Сина чука и бяга /снимки/

Ники Бела са оплака: Джон Сина чука и бяга /снимки/ Една от големите звезди на кеча Джон Сина е безотговорен, търси секс, а после бяга и не иска да поеме отговорност. Откровението направи бившата му колежка и годеница Ники Бела пред американското издание "Ю Ес Уикли".
36-годишната Ники се загаджи с Джон, който освен в кеча вече се бе прочул и в киното, през 2012 г. Връзката им продължи пет години и всичко изглеждаше розово, тъй като по време на турнира "Кечмания" 33 годишният Сина поиска ръката на любимата си, а тя каза емоционално "Да!". Днес става ясно, че зад лъскавата фасада не всичко е било цветя и рози.
Поводът за интервюто с родената в Сан Диего, Калифорния, Бела е предстоящото излизане на книжния пазар на втората й книга. Първата, наречена "Несравнимо", я изведе на по-високо ниво в средите на известните личности в САЩ и англоезичния свят. Ники вече е чест гост на светски събития и клюкарските рубрики й отделят подобаващо внимание.
"Когато още бяхме гаджета, всичко беше много хубаво", разказва кечистката.
"Джон дори говореше за деца. Но аз не бях готова за тази стъпка, исках да се развивам още в спорта. Годежа не промени живота ни кой знае колко, но с времето вече и аз взех да се замислям да му родя деца. Но в един момент осъзнах, че Джон всъщност се страхува и е безотговорен. Виждахме се най-вече покрай участията си в турнири, но след това трябваше да заминаваме всеки в различна посока за свои ангажименти. Но ако бях забременяла, то Джон трябваше да е до мен през повечето време, а той не го искаше. Виждахме се за по два-три дни и после бързаше да си тръгне. Затова се разделихме за известно време, да помислим какво всъщност искаме. Когато се събрахме отново, той говореше за деца, но е и за това как ще живеем заедно и заедно ще се грижим за тях. Останах с впечатление, че той иска да си продължи свободния живот, а аз да седя вкъщи с децата. Реших, че е най-добре да разваля годежа и да го оставя на мимолетни връзки", добави тя.
През миналата година красавицата се запозна с руснака Артьом Чигвинцев покрай общото им участие в шоуто "Да танцуваш със звезди" и понастоящем са сгодени. 
17.06.2020, 09:00 часа
5573 1
Коментари

Бай Хой

07.09.2020, 10:06 часа
Курви збогом :D
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha