Вратар си тръгна от стадион „Огоста“ в Монтана

Вратар си тръгна от стадион „Огоста“ в Монтана Вратарят Филип Димитров разтрогна по взаимно съгласие договора си с "Монтана". 25-годишният страж си тръгна от стадион „Огоста“ малко повече от месец след като бе привлечен на мястото на напусналия в посока "Арда" (Кърджалии) Васил Симеонов. От началото на сезона Димитров така и не успя да запише официален мач с екипа на монтанци, а след идването на бившия национал Благой Макенджиев, той стана трета опция пред старши треньора Никола Спасов.
„Разговаряхме и се разбрахме, че за него ще е по-добре да си намери отбор, в който да играе редовно. Пожелаваме му успех“, заяви президентът на северозападния клуб Румен Панайотов.
Преди да дойде в "Монтана" Филип Димитров пази на вратата на столичния "Септември", а преди това е бил под рамката на "Дунав" (Русе), "Пирин" (Благоевград) и "Царско село".
11.09.2020, 18:00 часа
2809 3
Коментари

пингвина

12.09.2020, 07:58 часа
Рибата мирише от към главата, вижте терена в каква състояние след толкова пари дадени Кмете замисли се най-после и да даваш пари на играчите преди мача нищо няма да промениш, слаб мениджмънт.

тая година изпадаме

12.09.2020, 07:40 часа
Тони за да подскачаш и дава указания по време на мач значи не си ги научил на тренировките какво да правя, научи и вратаря да играе с крака защото се панира когато топката е в него.

зрител

12.09.2020, 07:31 часа
Мърлява и слаба игра на Ботев Враца срещу 10 човека, Ненов с няколко анемични удара, Домо се движи и бяга като багер, Генов "футболист от лига Европа" няма идея как се игра футбол.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha