Дъжд от катастрофи в слънчевия петък! Три коли се нанизаха в центъра на Враца /снимки/

Дъжд от катастрофи в слънчевия петък! Три коли се нанизаха в центъра на Враца /снимки/ Верижна катастрофа стана преди минути в центъра на Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Инцидентът е на ул. Кръстьо Българията". Джип "Нисан" се е движил към кръговото на пл. "Благоев", когато внезапно пред него изкочил пешеходец и водачът набил спирачки, за да го пропусне. Тогава в него се ударило идващото отзад такси на "Корект", а в служебния автомобил се забило "Ауди" А4. И трите возила са управлявани от мъже, като зад волана на японското возило е бил пожарникар от Враца.
Според очевидци причината за сблъсъка е неспазена дистанция от страна на таксиметровия шофьор и водача на "Ауди"-то. 
На мястото пристигна полицейски екип, който тепърва ще изяснява как се е стигнало до удара. 
За щастие при инцидента няма пострадали хора, но по автомобилите има материални щети, като най-големи са по служебния автомобил. 
Движението по трасето се регулира от екип на "Пътна полиция". Пътуващите в района да се движат с повишено внимание, тъй като катастрофиралите возила все още са насред пътя и затрудняват трафика.   
 
18.09.2020, 15:59 часа
4190 1
Коментари

@

18.09.2020, 16:48 часа
Тази пешеходна пътека е без никаква видимост за шофьорите, заради спрелите автомобили. Може би мястото, за преминаване на пешеходци, е неподходящо.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha