Млада шофьорка с БМВ се натресе в спрял джип на Е-79 между Враца и Мездра, трафикът е затруднен /снимки/

Млада шофьорка с БМВ се натресе в спрял джип на Е-79 между Враца и Мездра, трафикът е затруднен /снимки/ Пътен инцидент е станал преди минути на главен път Е-79 между Враца и Мездра, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Катастрофата е след бензиностанция "Ромпетрол", в посока Враца. Джип "Рекстон" спрял на аварийни в дясната лента, когато пътуващ от Мездра към областния център джип БМВ Х1 го ударил в задната му част. По асфалта няма спирачен път, което означава, че баварецът директно се е забил в авариралия джип. И двете возила са със софийски регистрации. Зад волана на БМВ-то била млада шофьорка, а в "Рекстон"-а е пътувало семейство от Лом със своята племенница. 
Вероятната причина за произшествието е отклоняване на вниманието на момичето, управлявало бавареца.
Около 26-годишната племенница, пътувала в "Рекстон"-а, се оплаква от болки във врата и кръста. 
На мястото пристигнаха майката и бащата на шофьорката на БМВ-то, която е много уплашена и плаче в колата на родителите си. 
Вследствие на силния удар по двете возила има сериозни материални щети, като предницата на бавареца е смазана от дясната страна. 
Очаква се всеки момент на местопроизшествието да пристигнат полицейски екип и линейка. 
Пътуващите да се движат с повишено внимание, тъй като дясната лента за движение в посока Враца е затворена за движение заради катастрофиралите автомобили.
18.09.2020, 16:46 часа
5100 2
Коментари

куцото моме

18.09.2020, 22:15 часа
Шофьорката на бавареца като се гримирала по време на движение на вътрешното огледало не забелезала джипа и се натръсила яко!

Бантустан и богаташките деца с мощни автомобили

18.09.2020, 20:57 часа
Добре,че корео-китаеца е издържал на напъна.Това ако беше редовия и леко ръждясал северозападен автомобил на 15 години,за хорицата вътре не ми се мисли.Доде време отрочетата на забогателите през прехода да довършат бантускотовете
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha