Врачанският адвокат Румяна Тодорова и дъщеря й Деница се признаха за виновни, вече са в сливенския затвор

Врачанският адвокат Румяна Тодорова и дъщеря й Деница се признаха за виновни, вече са в сливенския затвор Врачанският адвокат Румяна Тодорова и дъщеря й Деница ще лежат в сливенския затвор, научи агенция BulNews.
Припомняме, че през пролетта на тази година Румяна Тодорова, дъщеря й Деница и още двама души – Ивайло Иванов и Ивайло Тодоров бяха арестувани. Групата бе обвинена, че е събирала пари срещу издаване на фалшиви документи, настаняване на възрастни в старчески домове и имотни измами.

Извънредно! Акция на ГДБОП във Враца заради автомати и боеприпаси, арестуваха известен адвокат и дъщеря му /снимки/

Апелативният специализиран наказателен съд обаче освободи Тодорова срещу 5 хил.лв. гаранция, а дъщеря й бе пусната под домашен арест. Двете жени са разследвани за измами и вече са обвиняеми като ръководителки на организирана престъпна група. Срещу тях има и доказателства, че са поръчали монтирането на взривно устройство в автомобила на съдия от Враца.

ГДБОП удари във Враца! Адвокат Румяна Тодорова и дъщеря й Деница искали да взривят съдия от Враца /снимки/

При обиск в дома им е намерена бомба с прикрепен към него взривател с дистанционно управление и печати на Специализираната прокуратура.
В момента те са настанени в сливенския затвор за изтърпяване на наказанието след наложени ефектвни присъди от Специализирания съд. Румяна Тодорова е наказана с 2 години и 6 месеца, а Деница с 2 години и 10 месеца „Лишаване от свобода”.
До присъдите се стигна след сключено споразумение с прокуратурата.
19.11.2020, 16:32 часа
15948 3
Коментари

boje mili

19.11.2020, 19:09 часа
Kolko e izmamen van shnia vid i ot oshenia s horata,prosto da ne poviarvash>> I dvete umni,vazpitani,sardechni iiiiiiiiiiii makraia zatvor..Eto tova e jivotat!!! Jalko e ,kogaro se pochuvstvash izmamen ....

моци

19.11.2020, 17:46 часа
Много обичат паричките и салама шпека.

сутенояр

19.11.2020, 17:38 часа
Тия двете отдавна трябваха да са проверени, много са съмнителни.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha