След големия бой във Вършец! Повдигнаха обвинение на нападателите на Ради Дългия /снимки/

След големия бой във Вършец! Повдигнаха обвинение на нападателите на Ради Дългия /снимки/ Районна прокуратура в Берковица е повдигнала обвинение на биячите на Радослав Русинов - Ради Дългия от Вършец, научи агенция BulNews.
Припомняме, че екшънът се разигра на 14 септември, а за него писа единствено медията ни.

Война във Вършец! Ради Дългия преби Стефан Културиста, той му отмъсти с мутренска бригада /сензационно видео/

Тогава 47-годишният Стефан И., 38-годишният жител на Вършец Благовест Х., 36-годишният Николай С. от София и 31-годишният Димитър Л. от Монтана нападнали и пребили пред заложна къща в града Ради Дългия.
Между врачанските мутри Стефан Иванов-Стефан Културиста и Радослав Русинов-Ради Дългия има дългогодишната вражда. До кървавата свада се стигнало заради това, че Ради Дългия отишъл в местната дискотека „Найттаун“, за да изясни за пореден път взаимоотношенията си със своя опонент. Още при влизането обаче той бил нападнат отзад от Стефан Културиста. Започнал бой, при който Ради Дългия пребил жестоко агресора. Два дни по-късно Стефан Културиста събрал още 3 мутри и отмъстил, пребивайки Ради Дългия пред заложната къща.
По искане на Районна прокуратура - Берковица на 47-годишния Стефан И., 38-годишния жител на Вършец Благовест Х. който е общински съветник, 36-годишния Николай С. от София и 31-годишния Димитър Л. от Монтана е наложена мярка за неотклонение „Подписка”.

 
18.12.2020, 10:38 часа
9217 1
Коментари

Леле Мале

18.12.2020, 21:38 часа
Стига сте ни занимавали с тия, и двамата са за панделата , съда да се вземе в ръце и да си ги прати задълго там на топло
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha