Ради Дългия: Пребиха ме като куче, а обвиненията за мутрите са смешни /доказателство/

Ради Дългия: Пребиха ме като куче, а обвиненията за мутрите са смешни /доказателство/ Зверски пребитият във Вършец от 4 мутри Радослав Русинов - Ради Дългия, избухна заради повдигнатото обвинение срещу нападателите му. 
Потрошеният собственик на заложна къща в курортния град дойде в редакцията на агенция BulNews, за да разкаже за опороченото разследване на тежкия криминален инцидент.    
Дългогодишната война между Ради Дългия и Стефан Културиста се разпали отново на 14 септември /събота/ в местния клуб „Найттаун“, когато той бил нападнат отзад от Стефан Културиста. Започнал бой, при който Ради Дългия пребил жестоко агресора.
Два дни по-късно Стефан Културиста събрал още 3 мутри и нападнали пред заложна къща в града Ради Дългия. Свидетели на уличния бой подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнала полиция. Там униформените заварили в тежко състояние 42-годишния Радослав Русинов с видими следи от удари по лицето и тялото. 

Война във Вършец! Ради Дългия преби Стефан Културиста, той му отмъсти с мутренска бригада /сензационно видео/

Пред разследващите Ради Дългия посочил като извършители на побоя 47-годишния Стефан И., 38-годишния жител на Вършец Благовест Х., 36-годишния Николай С. от София и 31-годишния Димитър Л. от Монтана. От четиримата са били снети обяснения и задържани в полицейския арест за срок до 24 часа.
Скандалното е, че Благовест Х. е бил кандидат за кмет на Вършец, собственик е на дискотеката, а в момента е и общински съветник от "Воля". Николай С. пък притежава конкурентна верига заложни къщи. Димитър Л. е служител в негов обект в Монтана. 
На 18 декември /петък/ районната прокуратура в Берковица повдигна обвинения на побойниците.

След големия бой във Вършец! Повдигнаха обвинение на нападателите на Ради Дългия /снимки/

На тримата е наложена мярка за неотклонение „Подписка”. 
Пред наш репортер Радослав Русинов сподели, че в документите е посочено, че е получил лека телесна повреда, а всъщност целият е бил потрошен. 
„Счупени са ми ребро, зъб и костица на дясната ръка – това е средна телесна повреда. При нападението на 4 мутри изчезна златния ми ланец, не знам кой го е взел. Грабежът обаче не фигурира в документите на разследващите. Притеснявам се от факта, че дин от нападателите – Благовест Х., е близък с дознателя Боряна Ангелова, която работи по извършеното брутално нападение. Опитах да говоря с нея за повдигнатите обвинения и тя ми обясни, че нараняванията ми са на "границата" между лека и средна телесна повреда. При толкова счупвания това няма как да е истина. Трябва да се знае, че побойниците имат финансови възможности, с което могат да влияят на разследването“, каза той.
Ради Дългия заяви, че наема сериозен адвокат, за да се противопостави на евентуалното смачкване на делото още в досъдебната фаза.
22.12.2020, 08:50 часа
18931 3
Коментари

банкер

22.12.2020, 12:36 часа
Става въпрос за парички и то за неоправени сметки и двамата хулигани са за сериозни обвинения и да им лепнат по една петорка и направо във Врачанския.

Observer

22.12.2020, 12:23 часа
Каквато ни е държавата - такива са ни и мутрите! Когато са на глутница и бият и издевателстват върху хората са най-големите, но когато ги набие друга мутра, тичат да се оплакват в полицията и медиите. Дотук ни доведе слабата правораздавателна власт.

човек от село

22.12.2020, 12:13 часа
Какво ревеш ,като вдовица за х.й! До преди 7-8 година докато бяхте ортаци със Стефака и млатехте наред -неревше! Отдавна и двамата трябваше да лежите на топло за дълги години!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha