Напрежение в Мездра! Цигани потрошиха къщата и двете коли на заподозрения за смъртта на внука на Тома Томов

Напрежение в Мездра! Цигани потрошиха къщата и двете коли на заподозрения за смъртта на внука на Тома Томов Група цигани потроши къщата и двете коли на заподозрения за смъртта на 8-годишния внук на Тома Томов в Мездра, научи първо агенция BulNews. 
По неофициална информация около 50 роми са нападнали дома на заподозрения на ул. "Сливница". Циганите са потрошили са всички прозорци и след това са изпочупили и обърнали лек автомобил и джип, които са собственост на фамилията. 
По това време съпругата на задържания Д.Й. е била при него на свиждане, а в къщата са били двете й деца с жена, която се е грижела за тях. 
Веднага след инцидента в петък пред дома на заподозрения мъж беше поставена денонощна охрана, която днес е попречила на нападателите да влязат в къщата. 
Под тревога е вдигнат целият наличен състав на районното управление в Мездра, като сериозно подкрепление е пристигнало и от Враца. В момента целия район е блокиран и не се допускат външни лица.
Нападението се случва часове, след като главният прокурор Иван Гешев посети прокуратурата в Мездра без знанието на пострадалите и на медиите. 
13.01.2021, 13:30 часа
16276 2
Коментари

Над Закона

13.01.2021, 17:07 часа
Били провокирани!?? Хитър начин за измъкване и за омаловажаване на извършените действия, но в България това вече става ежедневие, когато живееш с чувството за безнаказаност и си мислиш, че можеш да раздаваш справедливост и законност.

Некой си.....от Кемера

13.01.2021, 15:19 часа
Затворете тия мангали.......
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha