Сензация във Враца! Светлана Шаренкова скача срещу Калин Каменов на парламентарните избори

Сензация във Враца! Светлана Шаренкова скача срещу Калин Каменов на парламентарните избори Лидерката на БСП Корнелия Нинова се готви да атакува по места герберските позиции за предстоящите парламентарни избори не само с любимците си - партийни момчета, както упорито се говореше досега, но и с дамски отбор, научи Lupa.bg. 
По наша информация предварителните списъци в централата на "Позитано" 20 за водачите и вторите места за бъдещи депутати вече са напълно разписани и само чакат конференциите, а след това и пленумът да им дадат "зелена" светлина. Там освен фигури като Крум Дончев, Иван Ченчев, Стоян Мирчев, Димитър Данчев и други верни ниновисти, място ще намерят и няколко дами. 
За пръв път на първите места в листите ще кацнат 2 от най-близките на председателката - шефката на червената телевизия БСТВ Вяра Емилова и острието на русофилството у нас Светлана Шаренкова. 
Първата била сигурно кацнала в Монтана, а Шаренкова била избрана от Нинова да се изправи срещу ГЕРБ в лицето на кмета на Враца Калин Каменов, който вероятно щял да води листата на управляващите в шести МИР. 
За Смолян, София, Видин, Кърджали, също се обсъждали номинациите на политици в пола. А целта на Нинова била да има абсолютна равнопоставеност в половете за вота, а и след това - в самата парламентарна група.
18.01.2021, 19:21 часа
11601 3
Коментари

миро

19.01.2021, 07:02 часа
К. Каменов ще се измъкне от Враца тихо по търлъчки след като направи нещо, но пък натовари каруцата до горе и който дойде ще намери обран бостан.

*

18.01.2021, 20:22 часа
И Гестапото ли е кандидат за дупетат.Стар ДС-кадър.

а де

18.01.2021, 20:16 часа
БСП или ГЕРБ?-Все тая!!!Всичко е само един театър за пред стадото.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha